VIDEO: INDICKÝ MUŽ SI KÚPIL TRIČKO ZO ZLATA V HODNOTE 250 TISÍC DOLÁROV

Indický muž, ktorého láska k zlate je na veľmi vysokej úrovni si kúpil jedno z najdrahších tričiek na svete. Tričko má hodnotu 250'000 dolárov а váži cca 3,5 kg.

32 ročný úžerník Datta Phuge, zo západnej časti Indického mesta Pune si objednal u klenotníka zlatú košeľu, na ktorej pracoval tím 15 klenotníkov viac ako 16 hodín denne po dobu dvoch týždňov. Pri práci používali aj 3D tlačiareň pre zlatníkov.

Tričko navrhol klenotník a dizajnér Tejpal Ranka, ktorý povedal, že Phuge je jeho stálym zákazníkom a za posledných niekoľko rokov si u ňho pravidelne kupuje zlaté reťaze a mince.

 

Majiteľ trička Datta Phunge tvrdí, že vždy chcel urobiť niečo, čo by ho preslávilo po celej Indii:

,,Vždy som chcel, aby sa moje meno rozšírilo po celej Indii, preto som si objednal u pána Ranku zlaté tričko. Myslím, že sa mi to podarilo naplniť . "

Tričko je dodávané s vlastnými manžetami a sadou prsteňov vytvorených tiež zo zlata.

[Dizajnér trička, Tejpal Ranka]:

"Dostali sme zadanie vytvoriť tričko podľa vzoru brnenia, ktoré nosili králi keď išli do bojov. Tričko je zostavené na báze tkaniny ktorej základ je dovezený biely zamat. Je dodávané do šiestimi Swarovski gombíkmi a tiež opasok, ako inak všetko zo zlata. "

 

[Majiteľ trička, Datta Phuge]:
"Keď som mal 20 rokov, mal som sen, že budem nosiť zlato, pretože to bolo v tom čase symbolom, že človek patrí do dobrej rodiny. V 20tich som na to ale nemal finančné prostriedky, ktoré mám teraz, takže som si ho nemohol dovoliť. "

 

Indovia sú známi pre ich lásku k zlatu, a krajina pratrí medzi najväčších dovozcov zlata na svete.

PS: V prípade, ak by ste mali záujem o podobné tričko zo zlata, kontaktuje nás a v našej výrobnej dielni sa pokúsime vyhovieť Vašim požiadavkam :)

Zdroj: Youtube

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní