TRENDY V ŠPERKOCH

Ručne robená strieborná súprava šperkov so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk

Žiarivá a pritom sama sebou!

Šperky ženy milujú! Vlastnia aj niekoľko desiatok a prispôsobujú ich nielen svojmu outfitu, ale aj nálade, ktorú práve majú. Šperky dnes nosia nielen dámy a páni, ale už aj deti. Sú k dispozícii v tých najrôznejších prevedeniach, materiáloch a štýloch. Zatiaľ, čo cez deň prevažuje klasika, jednoduchosť a funkčnosť, večerné príležitosti ponúkajú priestor fantázií a experimentovaniu. 

Šperky sú jednou z najväčších vášní nejednej ženy. V súčasnosti sa dizajnéri s nimi vyhrajú tak, že tieto skvosty dokážu oživiť akúkoľvek príležitosť. Náušnice, prívesok, náramok a prsteň so SWAROVSKI kryštálom už dnes musí mať každá pravá dáma.

Nechajte sa nami inšpirovať!

Našim prianím je tu byť pre Vás, aby ste sa k nám vracali s radosťou a vedeli, že u nás nájdete presne to, čo potrebujete: priateľský a úctivý tím, ktorý splní nielen Vaše očakávania, ale aj tie najtajnejšie priania. 

Mnoho žien preferuje skôr jemnejšie šperky

Aj tento, na pohľad jednoduchý doplnok, si  vyžaduje pozornosť a opatrnosť.  V kurze sú riešenia ako kvalita materiálu, spracovanie kovov a celkový dizajn, ktorý sa postará o dokonalosť každej z nás

Ručne vyrábané strieborné šperky so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk

Čo je dôležité vedieť

Veľmi dôležitým ukazovateľom je povrchová úprava šperku a tou je ródium. Typická  vlastnosť striebra je, že časom môže zoxidovať, hlavne ak svoj obľúbený náhrdelník máte odložený v šperkovnici. Strieborné šperky s ródiom má krásny lesk a zaručuje, že šperk sa bude ligotať stále, aj keď ho  chvíľku nenosíme. Ródium je finálna úprava drahých kovov, ktorá sa používa pri výrobe luxusných šperkov.

Pri výbere šperkov často zohráva úlohu naša povaha a náš štýl, ale nemali by sme zabúdať na jednu veľmi dôležitú vec: „Set šperkov pôsobí luxusne“. Vždy je potrebné doladiť kolekciu tak, ako ju navrhol dizajnér. Nie nadarmo sa hovorí, že len tak vyvoláte pocit dokonalosti, elegancie, krásy a luxusu.

Súprava šperkov alebo kolekcia obsahuje strieborné náušnicestrieborný prívesok alebo náhrdelník, náramok a prsteň .

 Hodinky sú už individuálnym riešením. Na tých si zakladajú predovšetkým páni.

Swarovski šperky a naše najkrajšie strieborné šperky sú to, čo by Vám nemalo chýbať!

Dámy:

Ak ste si zvolili na spoločenskú udalosť šaty bez rukávov, náramok Vám nesmie chýbať, a to aj v prípade, že sú šaty zdobené. V opačnom prípade si vyrobíte spoločenské faux pas. Hranica elegancie a nevkusu je tu príliš tenká. Veľa žien má často zvolený nevhodný šperk, čo pôsobí lacno a od pravej dámy majú ďaleko.

Môžu sa veľké , výrazné a extravagantné šperky nosiť len večer a pri vzácnych príležitostiach?

Práve naopak, šperky sú na to, aby na nás vynikli, aby nás rozžiarili a rozjasnili našu osobnosť, našu bytosť a predovšetkým naše Ja. Nie, aby na nás zanikli. Sú na to, aby ich bolo vidieť, aby zaujali nielen nás, ale hlavne okolie. Správnym výberom šperku pritiahneme pozornosť a obdiv, a o to práve ide! To je posolstvo šperkov. Nie vždy je jemnosť a minimalistické riešenie  na pravom mieste.  V dnešných trendoch o nosení šperkov platí pravidlo:

„VIAC JE VIAC !“

Ručne vyrábané strieborné šperky so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk

Momentálne je veľmi trendy takzvané vrstvenie, čo v preklade znamená - viacero farebných a rôznych druhov náramkov spolu s hodinkami na jednej ruke, alebo náhrdelníkov, alebo od najkratšej po najdlhšiu retiazku zdobenú žiarivým príveskom.

Páni :

Ako si správne vybrať pánsky šperk? Oproti ženám  majú páni menšiu nevýhodu – výber pánskych šperkov je užší, no aj tu platia isté pravidlá ktoré je dobré dodržiavať, ak nechceme vyzerať tuctovo. Najtvrdším kritikom bude určite vaša partnerka.

Základnou výbavou muža, na ktorej sa neoplatí šetriť, sú hodinky. V mnohých prípadoch sú jediným pánskym šperkom, preto sa nebojte do nich investovať.  Môžu byť robustné, výrazné, extravagantné, alebo naopak jemné a nenápadné. Zamerajte sa na značku, dizajn, alebo nechajte v popredí  moderné technické inovácie. Jeden pohľad na vaše zápästie  o Vás prezradí, kam vás zaradiť. Niečo také predsa musíte využiť.

Pánske nárakové hodinky spoločnosti PRIM KlenotyHematit.sk

Muži majú tendenciu navešať na seba množstvo reťazí a príveskov.  Bežní muži s takými „šperkami“ vzbudzujú nie veľmi príjemné pohľady a pocity u nežnejšieho  pohlavia. Dámy skôr ocenia príjemnú eleganciu, ako nevkusné nahádzanie šperkov na seba. V tomto prípade platí pravidlo MENEJ JE VIAC.

Samozrejme, že jemné strieborné retiazky v kombinácii s  náramkom ako pamiatka na dospelosť, neublíži. Páni by mali zaujať práve nenápadným doplnkom. Retiazky sa preto nosia výhradne pod tričkom. 

Pre muža je prijateľná svadobná obrúčka. Pokiaľ máte pár tisíc navyše a dáte to najavo masívnym zlatým prsteňom na každom prste, poriadne ste prepálili. Časy, keď patril k znaku dôstojnosti muža poriadny zlatý masívny prsteň, sú už dávno preč. Ak nosíte obleky, máte šperk navyše. Nielen oblek samotný, ale aj manžetové gombíky, či sponu  na kravate si všimne každá žena. Všímajú si totiž detaily, tak nenechajte nič na náhodu.

Manžetové gombíky a strieborná spona na kravatu KlenotyHematit.sk

Už niekoľko rokov nám SWAROVSKI kryštál prináša najväčšie skvosty. Je to tým, že vďaka svojmu briliantovému výbrusu a dokonalosti je jednotkou vo svete dizajnu. Len odborník zistí, že sa nejedná o briliant a cenovo nemá konkurenciu. Preto aj zlatníctvo Klenoty Hematit  Košice spolupracuje práve so spoločnosťou SWAROVSKI a tak sa môže pýšiť najkrajšími šperkami v Košiciach. Naši dizajnéri a zlatníci pristupujú ku každému šperku individuálne a s láskou. Preto naše šperky majú kúsok z nás. My sme ich navrhli, vyrobili a dali im dušu, príbeh, ktorým  boli inšpirované. Sú preto tým najvhodnejším darčekom, ktorým vyjadríte svoje ďakujem, obdiv, priateľstvo, či lásku. Nákupom sa všetko začína... Našim cieľom je budovať si vzťahy na celý život.  Chceme, aby stesi Klenoty Hematit  spájali len s radostnými životnými okamihmi, ktoré ste ozdobili naším šperkom.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní