ŠPERKY NA VIANOCE

Vianočný čas je iba raz do roka a práve preto každá z nás chce vyzerať čo najlepšie a očariť svoje okolie. Vianočné večierky sú v plnom prúde a vy neviete, ako sa premeniť z nudnej šedej kancelárskej myšky na zvodnú šelmu, ktorej outfit vyrazí každému dych? Nezúfajte! Je to tak jednoduché...Či sa chystáte sa na vianočný večierok, alebo posedenie v kruhu rodiny, vhodne zvolené šperky vás môžu rozžiariť a oživiť, čo zabezpečí, že budete určite neprehliadnuteľná.

Často sa stáva, že firemné večierky sa konajú po skončení pracovnej doby, takže nie je čas na špeciálne úpravy. V takom prípade je dobré oživiť oblečenie výrazným šperkom. Viete už, čím okúzlite svojich priateľov? Zelená, tmavomodrá, purpurová, zlatá, červená či strieborná sú farby Vianoc. Pokiaľ vás takého farebné kombinácie lákajú, choďte smelo do toho. Veď kedy inokedy si môžete dopriať beztrestne sa zladiť do vianočných farieb, keď nie v čase adventu.

To isté platí aj v prípade malých rodinných osláv, kedy sú celkom tolerované "gýčové" kúsky. Prívesky v tvare sobov, vianočného stromčeka či s nápisom "I love X-mas", náušnice v tvare vločiek či mašličky.

Na oficiálny večierok, alebo dôležité rodinné stretnutie sa hodia slávnostnejšie outfity a k tomu je potrebné prispôsobiť aj výber šperkov. Malé čierne koktejlky, šaty s dekoltážou, príjemné hodvábne topy a elegantnejšie nohavice sú základ, s ktorým nič nepokazíte. Doplniť ich môžete pekným perlovým náhrdelníkom okolo krku, jemný prívesok s naušnicami len podtrhne váš prirodzený pôvab. Zatiaľ, čo šaty by nemali byť prvoplánovo pútavé (aj keď, byť sexy a šarmantná iste nie je na škodu), s detailami by ste sa určite mali pohrať. Dôležité sú nielen vkusné topánky, ale aj elegantné pútavé šperky a štýlový účes aj líčenie. Základom je jednoduchosť. Ak budete voliť jednofarebné modely, pomocou šperkov dokážete dodať šatám niekoľko charekterov. 

S kožušinovým bolerkom a masívnejšími šperkami sa nestratíte ani na spoločenskej udalosti veľkolepého charakteru. Ak si myslíte, že kvety a kvetované vzory patrili len jari a letu, mýlite sa. Svetoví dizajnéri nás túto zimu zásobujú nádielkou kvetov, ktoré odolávajú chladu i nedostatku slnečného žiarenia. Nebojte sa na párty zažiariť vo výrazných kvetovaných šperkoch v tmavších zimných dramatických odtieňoch. Farby drahých kameňov na večerných i koktejlových šatách vyzerajú nádherne a sú výbornou voľbou. Ak vás už nudí nestarnúca čipka, alebo "malé čierne" šaty, vyberte sa na večierok v nohaviciach a ozdobte svoj pohodlný outfit výrazným náhrdelníkom.

Takže - vyrazte do obchodov a vyberte si šperky tak, aby ste v nich nielen dobre vyzerali, ale sa v nich aj dobre cítili smile

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní