ŠPERKY NA PÁRTY

Konečne koniec týždňa... povie si väčšina z nás. Bokom ide práca, stres, každodenný zhon. Všetci chceme vypnúť a zabaviť sa. Ísť niekam s rodinou alebo priateľmi. Posedieť si na káve, či zakotviť na nejakej super párty. Začneme riešiť s kým, kam, kedy a hlavne my ženy si položíme najdôležitejšiu otázku: ,,Čo na seba?“. Najčastejšou odpoveďou je, že nemáme čo na seba. A aj keď máme, tak máme pocit, že sa nedá nič s ničím zladiť. A to sme ešte nezačali riešiť šperky a iné doplnky. Takže hor sa do toho. Ide sa skúšať, nakupovať, kombinovať. Prípadne to istí návšteva priateľky, ktorá rada požičia nejaký ten super trendy kúsok zo svojho šatníka. Už pri skúšaní si zdvihnete náladu, zabavíte sa, pousmejete nad nápadmi a kombináciami, ktoré Vás napadnú za pochodu. Niektoré budú možno uletené, odvážne, ale v konečnom dôsledku si vyberte to, v čom sa cítite príjemne, žensky a príťažlivo. A tiež podľa miesta a spoločnosti, do ktorej sa chystáte. Prinášame Vám zopár tipov, ktoré Vám uľahčia túto úlohu a ušetria tak čas.

Vianočný večierok

Ak nemusíte mať oblečenie s vianočnou tématikou, lebo aj takého večierky sa organizujú, voľte elegantné oblečenie. Kokteilové šaty budú určite správnou voľbou. Jednoduché, ale i viac zdobené, sa dajú krásne doplniť šperkami. Veľké extravagantné náušnice doplňte masívnym náramkom a prsteňom. Ak chcete naopak ozdobiť svoj dekolt, vsaďte na výrazný náhrdelník a k tomu už len jednoduché náušnice. Nebojte sa ani farieb. Ak si myslíte, že by ste to mohli prehnať, zvoľte jednoduché čierne šaty a náhrdelník v sýtych farbách. Keď bude ešte z farebných kryštálov, budete určite neprehliadnuteľná a stanete sa kráľovnou večierka.

Narodeninová oslava

Sú oslavy, ktoré sa organizujú s nejakou konkrétnou tematikou. Napríklad filmovou - ako Piráti z Karibiku, Shrek, alebo hudobne zamerané na 80-te roky, techno, alebo aj ľudovky, či hippies. Vtedy voľte oblečenie naozaj tak, aby ste čo najviac vystihli hostiteľom zadanú tému. Keď pôjdete na pirátsku párty, môže z Vás byť sexi pirátka. Stačí biela blúzka a dlhá sukňa. Jej okraje si môžete zasunúť za opasok a ukázať tak krásne štíhle nohy. Dierkované pančuchy a podväzok, ktorý môže byť vyzdobený štrasovými kamienkami, určite pritiahnu pozornosť. Pri náhrdelníkoch môžete použiť často spomínané vrstvenie. Viac retiazok, či už s príveskom, alebo bez neho. Môžete si vybrať striebornú alebo zlatú farbu, no nič nepokazíte, ani keď ich skombinujete. Nebojte sa použiť aj výraznejšie a masívnejšie kúsky. Doplňte ich veľkými kruhovými náušnicami. No aj dlhé jagavé plné kryštálov majú niečo do seba. Ukážu, koľko bohatstva piráti nadobudli :)

Prázdninová letná párty

Tak tu sa môžete odviazať. Od plaviek, šortiek, sukní, blúzok či ľahkých šiat, všetko je dovolené. Aj keď sa v lete žiada oblečenia čo najmenej, šperkov nikdy nie je dosť. Vrstvite, vrstvite, lebo viac je viac. Retiazky rôznych dĺžok, rôznej hrúbky. Uletené prívesky s motívom zvierat, postavičiek. To isté platí aj pri náramkoch. K hodinkám pridajte aspoň dva - tri. Takisto môžete kombinovať rôzne materiály. Pekne vyniknú kožené náramky v spojení so štrasovými rôznych farieb. Vlasy si ozdobte krásnou čelenkou, sponou, či len tak uchyťte pramene vlasov vlásenkou. Ktoré z Vás chcú byť originálne, môžu použiť šperky so živými kvetmi. Kvety majú na náš život blahodárny účinok, vedia potešiť, zlepšiť náladu. Dodajú sebadôveru a zvýšia Vašu príťažlivosť. Letná párty je ako stvorená na to, aby ste skúsili byť extravagantná a štýlová. Vyskúšajte náhrdelník alebo náramok zo živých kvetov. Krásne vyniknú hlavne vo vlasoch. A ozajstným skvostom budú živé kvety ako ozdoba kabelky.

Takže....večer sa blíži, Vy už máte všetko nachystané. Doladená ste od hlavy po päty. Tak hor sa oddychovať, zabávať a oslavovať. Ak ste pripravená a spokojná sama so sebou, predsa Vám chýba jedna maličkosť. Tou najdôležitejšou je spoločnosť ľudí, s ktorými strávite krásny a príjemný večer.

Určite budete hviezdou, či už zažiarite novými šatami, šperkami alebo úsmevom, bude to pre Vás už len čerešnička na torte. A nezabudnite, úsmev je najkrajšou krivkou ženy :)

Príjemnú zábavu:)

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní