MERAJ RAZ, ALE PRESNE!

Merač prsteňov zdarma

Určite existuje mnoho podobných spôsobov, ako „nenápadne“ a účinne odmerať obvod prsta obdarovaného, či obradarovanej.  Veríme tomu, že najmä všetci šťatne ženatí muži, by nám o tom vedeli rozprávať rôzne zaujímavé  historky.

Strieborný prsteň so zirkónom

V súčasnosti vám šak ponúkame účinnú metódu, ktorá je veľmi jednoduchá a presnáMultisizer – malý nenápadný plastový pásik s milimetrovým pravítkom na povrchu, ktorý meria obvod vášho prstenníka, prostredníka, malíčka či ukazováka v milimetroch. Tento merač veľkosti prsteňa, odmeria presný obvod vášho prsta v milimetroch, konkrétne sa jedná o číslo veľkosti prsteňa. Pýtate sa: „ako to tento plastový pásik dokáže?“

Ako to funguje?

Jeho tajomstvo spočíva v tom, že musíte pásik ohnuť a prestrčiť jeden koniec pásika cez sponu, čím vytvoríte akýsi pomyselný prsteň. Tento kvázi prsteň má aj „briliantové“ očko, v ktorom sa skrýva lupa. Lupa, vám lepšie zobrazí veľkosť vášho prsteňa v milimetroch. Pri skladaní merača dole z prsta si však dajte pozor na hánky. Merač by mal okolo nich prejsť tesne.

   

Ak sú hánky široké, môže sa vám jednoducho stať, že sa posuvný merač roztiahne do širokej veľkosti. Z týchto dôvodov odporúčame vyskúšať aj prstene, ktoré sú 1 až 2 milimetre vzdialené výslednej veľkosti, pretože niekto má rád prstene na brušku prsta obtiahnutejšie a niekto voľnejšie. Ak máte tieto hánky široké, posuvný merač môžete priamo nastoknúť na jeden z hánkov na prste, čím dostanete výsledné a presnejšie číslo vašej veľkosti. Preto zvýšte opatrnosť pri meraní v tejto kritickej zóne.

   

Malý, plastový pásik vám jednoducho pomôže odmerať obvod rôznych prstov, vďaka jeho variabilnej veľkosti. Možno si poviete, že to nie je nenápadné, odmerať meračom obvod prstu. No ak ste kreatívní a vynaliezaví, určite prídete na spôsob, ako efektívne a presne odmerať veľkosť prsteňa bez toho, aby vaša partnerka či partner o tom vedel. Ak má váš partner tuhý spánok, považujte to za výhodu.

Merač prsteňov zdarma

Ako získate tento merač?

Ak si nie ste na 100 %  istý obvodom vášho prsta, s radosťou vám pomôžeme odstrániť túto neistotu spojenú so správnou veľkosťou prsteňa. Kontaktujte nás na office@hematit.sk prostredníctvom emailu a merač dostanete od nás zadarmo. Len tak, pre vašu väčšiu radosť a splnené sny.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní