Keď sa kohokoľvek opýtate, čo si predstavuje pod pojmom Swarovski, zaiste veľké percento odpovedí bude znieť: ,,ligotajúce sa kryštály”. Je to síce pravda, no nie však úplná. Šperky tejto rakúskej značky sú totiž predovšetkým synonymom krásy, vznešenosti a vkusu.

Tento rodinný podnik sídliaci v rakúskom mestečku Wattens založil v roku 1895 mladý Daniel Swarovski a v roku 1913 začal vyrábať dokonalý kryštál, ktorého výroba je dodnes zahalená rúškom tajomstva. Táto firma má viac ako storočnú tradíciu, pôsobí v 40tich krajinách sveta  a má viac ako 16 000 zamestnancov. Nadčasové kryštály, ktorými sa značka Swarovski prezentuje, využívajú už dlhé roky rôzni svetoví dizajnéri a návrhári. Pre spojenie s rakúskou značkou sa rozhodli aj takí velikáni módneho biznisu, akými sú Marc Jacobs, Oscar de la Renta, či Dior. Swarovski vyrába dve rady produktov. Prvou sú hotové šperky z dielne Swarovski, ktoré majú logo labute. Druhá rada kryštálov je určená pre odoberateľov, ktorí vyrábajú vlastné šperky - Swarovski elements. Na tých by ste však logo labute hľadali márne.

Nech už ide o ktorúkoľvek radu, šperky Swarovski sa dlhé roky tešia veľkej obľube. Tieto populárne ligotajúce sa kryštály sú súčasťou mnohých módnych doplnkov, či už ide o hodinky, náramky, náhrdelníky, prstene, či náušnice. A my sa v tomto článku zameriame práve na ozdobu vašich uší - Swarovski náušnice.

Výhodou náušníc tohto výrobcu je najmä ich univerzálne a všestranné použitie. Swarovski náušnice sa totiž hodia na akúkoľvek príležitosť, navyše vždy pôsobia luxusne. Nedávno skončená plesová sezóna je toho dokonalým príkladom. Ak sa opýtate ktoréhokoľvek odborníka na módu, aké náušnice je vhodné zvoliť na honosný ples, poradí vám, aby ste si dali také, ktoré pôsobia vznešene, exkluzívne a ligotajú sa. A presne také náušnice od Swarovski sú.

Náš TIP: Swarovski náušnice Grapes s kryštálmi.

Strapce hrozna, o ktoré je s láskou postarané. Tie boli inšpiráciou pri tvorbe dizajnu tohto šperku. Sú honosné, žiarivé a neprehliadnuteľné. Majú visiace zapínanie za uchom na zacvaknutie, takže sú bezpečné a nestratíte ich. Vyhnete sa tak možnému faux pas. Sú jednoznačne dobrou investíciou, ktorú neoľutujete.

Ďalšia spoločenská udalosť, na ktorej bezpochyby s týmito náušnicami zabodujete je svadba. Samozrejme, tento deň patrí predovšetkým neveste a ženíchovi, nikde však nie je napísané, že krásou a eleganciou sa nemôže prezentovať aj ktorákoľvek z pozvaných dám. Umenie nie je len dobre vyzerať a obliekať sa, ale predovšetkým všetko dokonale zladiť. Ak si dáte záležať na skvelej vizáži, účese a šatách, rozhodne by ste mali rovnako dôsledne dbať aj na doladenie svojich doplnkov k vašej celkovej vizáži. To, čo zaiste zavŕši dokonalosť vášho vzhľadu a čo predovšetkým priláka pozornosť ostatných prítomných dám, môžu byť práve vhodne zvolené šperky. Výhoda náušníc Swarovski navyše spočíva v tom, že nepatria len do kategórie “nič nimi nepokazím”, ale že nimi dokážete zaujať svoje okolie, ktoré vám bude len ticho závidieť.

Náš TIP: Strieborné náušnice MIX so Swarovski kryštálmi

Využite svoju príležitosť a zažiarte. Šatami, vizážou a doplnkami. Naberte odvahu a pripnite si na uši tieto krásne farebné náušnice, ktoré z vás urobia zaujímavú ženu pre celé svadobné osadenstvo. Sú ligotavé, žiarivé a od tuctovosti majú na míle ďaleko. Vďaka svojmu zapínaniu pekne držia a na uchu sa netočia.

Ak si však myslíte, že náušnice Swarovski môžete nosiť len na spoločensky prestížne akcie, mýlite sa. Obrovským plusom týchto šperkov je, že sa hodia aj na každodenné nosenie. Dodajú vám totiž patričnú vážnosť a eleganciu. Tá je nevyhnutná počas rôznych pracovných stretnutí, obedov, či porád. Potrebné je uvedomiť si jeden dôležitý fakt. Náušnice nie sú najdôležitejším módnym doplnkom. Jednoznačne sú však doplnkom, ktorý by mal byť neoddeliteľnou súčasťou vášej šperkovnice. Bez náušníc to jednoducho nejde.

Náš TIP: Náušnice Shining so Swarovski kryštálom

Aj počas všedného dňa môžete zažiariť. A to práve vďaka týmto náušniciam z kolekcie Shining, ktorá je žiarivá, krásna a oživí aj ten najjednoduchší outfit. Napriek svojej žiarivosti pôsobia sú tieto náušnice decentne, práve kvôli svojmu zapínaniu a zapichovaciemu tvaru.

A čo dodať na záver? Nech už si hľadáte šperky vhodné na akúkoľvek príležitosť, vedzte, že vďaka Swarovski náušniciam zabodujete. Vy sa budete cítiť príťažlivo a neuniknete žiadnemu mužskému pohľadu. Len sa pripravte na to, že ostatné dámy vám možno budú závidieť. Ale to sa s krásnymi šperkami zvláda ľahšie, no nie? :)

Autor: Veronika S.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní