BUĎTE IN KAŽDÝ DEŇ!

Každá žena či muž môže mať štýl, ktorý bude dokonalý. Myslíte si, že je to ťažké? Presvedčte sa o opaku! Všetci dobre poznáme to staré známe - šaty robia človeka. Avšak nie len tie. Samotné šperky sú neodmysliteľným doplnkom každého z nás. Malý, trblietavý kúsok  dokáže zaujať a zvykne pritiahnuť primeranú pozornosť okolia. Keď nie na ten prvý pohľad, tak na druhý určite:-)

Ak ste teda zaťažení na šperky a dbáte na každý detail, tento článok je pre vás tým pravým. Dnes sa však nebudeme venovať klasickým šperkom, ale tým trochu špeciálnejším a možno menej častým vychytávkam.

Určite ste zvyknutí na to, ako vám ľudia chvália náušnice, hodinky, či iný šperk, ktorý si zakúpite. Ale pochválil vám už niekto čelenku, puzdro na mobil, manžetové gombíky či zapaľovač? Ak nie, teraz máte jedinečnú možnosť to zmeniť. Alebo týmto milým a originálnym darčekom môžete potešiť blízkeho človeka.

Tu je pre vás pár tipov.

Niečo pre dámy

Dámske čelenky

Samé dobre viete, aké je úmorné stáť hodiny pred zrkadlom a snažiť sa vykúzliť zo svojich vlasov čo najkrajší a najefektnejší účes. My však pre vás máme tip, ako sa tým už naďalej netrápiť a aspoň pár krát v týždni si dopriať pokoj od natáčok, kulmy, fénu, či laku na vlasy. Postačí vám hrebeň a čierna čelenka. Tá je síce jednoduchým, no o to krajším doplnkom. Tou najvhodnejšou a univerzálnou farbou je čierna. Ak však chcete zažiariť a vyniknúť v dave, vyberte si zdobenú čelenku, ktorej základom ostane čierna farba. Práve na nej skvelo vyniknú trblietavé kryštáliky, ktoré môžu byť umiestnené či už po celom jej obvode, alebo len na boku.

Čelenka best 3 Swarovski kryštálmi - crystal + jet

Prívesok na mobil

Dnes je veľkým trendom kupovať si drahé mobilné telefóny, o ktoré je potrebné sa dôkladne starať. Ak však vlastníčkou drahého mobilného telefónu nie ste, stačí, ak ho niečim obzvláštnite. Skvelou voľbou preto bude prívesok, ktorý je malý, elegantný a nestojí veľa. Na výber máte taktiež viacero druhov v rôznych výrazných, či pastelových farbách.

Šnúra na mobil srdce 18 - AB

Brošne

Táto malá - veľká pomocníčka je ideálnou voľbou ak neviete, ako urobiť aj z fádneho saka, či staršieho svetra skvelý módny kúsok. O tom, že ide o skutočne univerzálny doplnok svedčí aj fakt, že svoju brošňu môžete bez najmenších problémov použiť aj vo vlasoch. Zvýrazniť tak môžete nielen oblečenie, ale aj účes. A verte, skôr či neskôr si vaše kamarátky či kolegyne všimnú vašu jedinečnú schopnosť kombinovať veci tak, aby malo štýl a eleganciu.

Strieborná brošňa kvet 16 so Swarovski kryštálom

Niečo pre pánov

Manžetové gombíky

Páni, nosíte do práce košele s manžetami? Čo tak siahnuť po originálnych manžetových gombíkoch? Na bežný deň môžete kľudne zvoliť viacfarebné, ktoré jednoducho zladíte napríklad k farbe vašej kravaty, vreckovky v náprsnom vrecku saka alebo aj farebnými ponožkami. Dnes už máte na výber množstvo krásnych kúskov, ktoré by nemali chýbať vo vašom šatníku. Alebo lepšie povedané - na vašej košeli.

Strieborné manžetové gombíky geometric so Swarovski kryštálom - jet + crystal

Spony na kravatu

K úžasným pánskym doplnkom patria aj spony na kravatu. TIe sú nielen praktickým pomocníkom, ktoré slúžia na pripevnenie kravaty ku košeli, ale taktiež výborným módnym doplnkom. Kravatu vedia efektne doplniť napríklad pri spoločenských akciách či obchodných stretnutiach. Medzi typické patria zlaté, či strieborné spony jednoduchého štýlu. Nezabudnite ju však zladiť s manžetovými gombíkami.

Strieborná spona na kravatu Zuzana 12 - black diamond

Niečo pre každého

Štýlové pero

Ak patríte k ľuďom, ktorým záleží na tom, akým perom podpisujú dôležité dokumenty,  listy, či zmluvy, zbystrite pozornosť. Toto pero Stylus so zirkónom je práve na takýto účel ako stvorené. Rozhodne by nemalo chýbať medzi kancelárskymi pomôckami nikoho, kto sa pohybuje vo svete biznisu. Navyše, toto krásne pero môže byť vhodným darom pre vášho obchodného partnera.

Pero so zirkónom

Ľudia bývajú k sebe navzájom dosť kritickí a hodnotia jeden na druhom aj ten najmenší detail. Preto treba byť vždy pripravený a mať v zálohe také módne vychytávky, ktorými zaujmete a príjemne šokujete. Ak vás inšpirovali práve tieto doplnky, garantujeme vám, že budete zaručene o krok vpred.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní