5 TIPOV AKO KÚPIŤ SKVELÉ NÁUŠNICE

Ženy sú vždy rady, ak môžu byť raz za čas rozmaznávané. Tešíme sa takejto zvýšenej pozornosti najmä ak nemáme narodeniny, meniny a vonku nešalie hurikán menom Valentín. Tak ako sú silné a rýchle autá výsadou najmä mužov, šperky sú výsadou žien. A náušnice, tie sú výsadou všetkých dám.

Populárne šperky, ktoré sa s nami ženami ťahajú už od útleho detstva. Preto sa netreba čudovať obsesii s názvom náušnice, ktorou trpí približne každá tretia žena. Ak ste sa rozhodli, že vašu ženu potešíte práve náušnicami, gratulujeme k veľmi odvážnemu kroku. Ako sa však dopracujete k dokonalým náušniciam, ktoré zožnú stopercentný úspech?

1. Zahrajte sa na agenta

Nie je to nič náročné. Stačí ak budete mať oči otvorené dokorán, a začnete si všímať každý detail na vašej priateľke, milenke, manželke. V tejto hre je dovolené všetko. Pokojne jej prekutrajte šperkovnicu, či záložky v google prehliadači. Možno na sociálnych sieťach followuje stránky s rôznou ponukou šperkov. Môžete to spraviť aj sofistikovanejšie. Každopádne, každú špionáž je dôležité dokonalé naplánovať. Potom to už pôjde samo a voilá náušnice sa zrodia v malej škatuľke.

Ručne robené perlové náušnice z bieleho zlata KlenotyHematit.sk

2. A náušnice kupujeme pre ...

Pri výbere je taktiež dôležité, uvedomiť si, komu náušnice kupujete. Ak je to pre svokru či vašu mamičku, mali by ste vsadiť na nadčasové kúsky, elegantné prevedenie a príjemný, kvalitný materiál. Nič do očí ( uší) bijúce. Výbornou voľbou sú preto perlové náušnice z bieleho alebo žltého zlata alebo zlaté náušnice s polodrahokamom, ktorý môžete vybrať podľa jej znamenia v zvieratníku.  Ak ste sa však rozhodli obdarovať svoju milovanú polovičku do úvahy pripadá niekoľko druhov náušníc, ktoré vám spôsobia nočnú moru.

Dôležité je, aby ste si pri výbere náušníc pre svoju manželku, vedeli odpovedať na dané otázky. Aké náušnice nosí najradšej? Sú malé, okázalé, veľké, podlhovasté, okrúhle alebo napichovacie? Aké náušnice prevažujú v jej šperkovnici? Strieborné náušnice, alebo bižutérne či zlaté náušnice? Ako sa oblieka? Elegantne alebo športovo? Aké farby preferuje?

Samozrejme, tieto otázky nemusíte držať v hlave, dôležité je, aby ste vedeli ochotnému personálu v klenotníctvach na tieto otázky odpovedať. Môžete sa tak dopátrať k ideálnym dokonalým šperkom.

Ručne robené strieborné náušnice so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk 

3. Miláčik, máš neobmedzený budget

Túto vetu by pri podávaní bankomatovej karty rada počula z úst svojho muža asi každá žena. No vy sa mu vyhnite. A to platí, aj pri nakupovaní darov. Stanovte si rozpočet, s ktorým viete reálne pracovať. Samozrejme cena za jedinečné náušnice sa môže zvýšiť alebo znížiť. Ak sa to však stane, nebudete nemilo prekvapený. Strieborné náušnice nájdete v dostupnejšej cene, avšak zlaté náušnice sú ideálnou investíciou. Ak sa rozhodnutý venovať jej ručne vyrábané strieborné náušnice so Swarovski kryštálmi mali by ste si na ne odložiť trošku viac, ako možno plánujete.

4. (ne)Vkus

Muža s dobrým vkusom žena nikdy neodmietne, naopak, bude jej lichotiť. Verte svojmu svojim schopnostiam a taktiež svojmu vkusu. Ak to myslíte vážne, tie správne náušnice vám padnú do rúk okamžite. Na vašich pleciach ostalo rozhodnutie, či by ste mali vybrať strieborné náušnice, alebo zlaté náušnice. Náušnice so Swarovski kryštálmi alebo perlové náušnice. Svoju ženu poznáte najlepšie, tak to nemôžete pokaziť.

Ručne robené Zlaté a strieborné náušnice s polodrahokamami  KlenotyHematit.sk

5. Ladím, ladíš, ladíme

Šperky by mali spolu ladiť. Uľahčí vám prácu a hľadanie náušníc, ak sa rozhodnete dokúpiť ich k náhrdelníku, prsteňu alebo náramku, ktorý ste jej už venovali. S takouto pomocou sa budete lepšie a ľahšie orientovať pri výbere. Náušnice totiž tvoria gro celej tváre. Pri výbere správnych náušníc bude vaša žena žiariť, prednosti jej tváre vystúpia do popredia a vytvoria dokonalú siluetu jej postave. Strieborné náušnice alebo náušnice zo žltého zlata sú preto vhodným šperkom a darom, ktorý žena počas svojho života určite nie raz využije.

Ručne vyrábané náušnice so Swarovski kryštálom KlenotyHematit.sk

Naberte odvahu a rozvahu, verte tomu, že výsledok bude stáť za to, keď uvidíte jej úsmev. Nebojte sa spraviť krok vpred, sú to len náušnice nie korunovačné šperky. S výberom vám určite rád pomôže aj kvalifikovaný, odborný personál. S ich radami ide totiž všetko jednoduchšie.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní