VÝSTAVA SVADBA 2016, HOTEL CENTRUM KOŠICE

Netreba sa však unáhliť, začať si šklbať vlasy a obhrýzať nechty. Plánovanie svadby sa môže stať maličkosťou aj bez toho, aby ju plánoval niekto iný! Tieto posledné mesiace pred veľkým dňom Dé si vyžadujú mnoho času, mnoho telefonických hovorov v ktorých sa vám ozvú milí aj menej príjemnejší ľudia, ale najmä odvahu, trpezlivosť a vedomosť o finančnom rozpočte.

1. Nenechajte sa odradiť

Prvou radou od nás je nechutenstvo. V žiadnom prípade sa nenechajte odradiť. Ak chcete na vašej svadbe vypúšťať holubice, nenechajte sa odradiť tým, že vám nechajú malé prekvapenie na dlani. Prináša to šťastie.

2. Navštívte Výstavu Svadba 2016

Výstava Svadba sa každoročne organizuje pod záštitou Svadobné centra Ceremoni. 15. jubilejný ročník tejto výstavy bude poňatý vo veľkom štýle, pričom celým programom vás bude sprevádzať príjemný hlas Vlada Voštinára. Pozrite si nové svadobné trendy, ktoré môžu pozitívne ovplyvniť aj vaše plánovanie. Môžete sa tak pokochať tým najlepším z oblastí odievania, šperkov, floristiky, fotografovania, svadobných oznámení, gastronómie či iných svadobných doplnkov.  6. Marca 2016 v Hoteli Centrum v Košiciach sa tak môžete pokochať štýlovou módnou prehliadkou svadobných šiat a zaujímavým sprievodným programom. Svadobné obrúčky, svadobné šaty, vynikajúce jedlá, svadobné výzdoby či svadobné šperky a prehliadky toho najlepšieho, čo môžete mať na svojej svadbe aj vy nájdete už 6. Marca v hoteli Centrum v Košiciach.

3. Nepanikárte!

Áno, stáva sa to. Podľa webovej encyklopédie panika je neadjustované správanie, ku ktorému dochádza v nebezpečných krízových situáciách.  Zbavte sa tohto nepríjemného pocitu (veľkým) pohárom vína, masážou alebo steľbou na strelnici. Nezabudnite, ešte stále máte možnosť navštíviť výstavu Svadba v hoteli Centrum v Košiciach.

Garantujeme vám, že po splnení týchto troch bodov, sa vaša svadba bude organizovať, plánovať a realizovať oveľa jednoduchšie, ako ste si predstavovali. Nezabúdajte sa obrniť trpezlivosťou a pozitívnym myslením, všetko bude tak ako má.

Podobné články:

5 tipov ako požiadať o ruku

Ako so vzbrať svadobné obrúčky

5 zaujímavých miest pre vašu svadbu

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní