VY EŠTE NEMÁTE SVOJU VLASTNÚ METROPOLU?

Paríž 

Suveníry k dovolenkám, ďalekým cestám neodmysliteľne patria. Často však touto pamätnou vášňou trpia naše omagnetkované chladničky, na ktoré neviete pripnúť odkaz so zoznamom nákupu. Ola Shekhtman je srbský zlatník, ktorý sa snaží plastikové magnetky vyčleniť štýlovým spôsobom z našich  životov.

Po návšteve známej metropoly začne vyrábať zlaté alebo strieborné prstene, ktoré obsahujú dominanty daného mesta.

Remeslu sa vyučil v Petrohrade. Podstatou jeho tvorby je zachytenie dominanty konkrétnej svetovej metropoly a preniesť ju na šperky. Tieto skvostné prstene, prostredníctvom ktorých nezabudneme na dovolenku či výlet srbský zlatník vyrába ručne. Bez pomoci strojov či akejsi pásovej výroby, roztavený kov zlatníckou technikou a letovaním privedie prsteň do výsledného prsteňa.

Čo poviete na nápad, priniesť si z dovoleniek hodnotný a originálny suvenír? Paríž vám už nebude ležať pri nohách, môžete ho vlastniť. Aj keď len ako zlatý alebo strieborný prsteň. Avšak každý deň ho môžete mať ako na dlani, teda  na prstenníku či inom prste :) .

Berlín 

Londýn

New York City 

Edinburgh 

Tento príspevok sme našli na Boredpanda.com. Ak vás zaujal, inšpiroval alebo potešil pošlite ho ďalej svojim známym aby ste ich mohli potešiť, zaujať či inšpirovať.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní