TRENDY V ŠPERKOCH V ROKU 2016

Buďte šik, buďte krásna, buďte sama sebou

Niekedy však módne trendy preferujú určitý typ postavy či ženskej tváre. No a keďže nie sme všetci z jedného cesta, vyberajte si šperky, ktoré sa vám zapáčia a s ktorými sa budete cítiť pohodlne.

Módne trendy v roku 2016 preferujú šperky z drahých a kvalitných materiálov. Veľmi vhodné sú kovy ako biele či žlté zlato, striebro alebo platina. Ak sú šperky vašou každodennou súčasťou netrápte sa nad ich romantickým či príliš exotickým vzhľadom.

Ručne vyrábaný strieborný náramok so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk

Milovníčky retiazok si prídu na svoje. Tento rok budú v kurze retiazky rôznych dĺžok, šírok a vzorov. Rôzne tvar, farby, veľkosti ozdobené príveskami budú TOPkou v módnych trendoch. Čo sa týka príveskov, budú dominovať najmä amulety, kresťanské symboly ako kríž či rôzne prívesky guľovitého tvaru. Raulph Lauren v kolekcii pre jar/leto 2016 využíval často guľovité prívesky v rôznych farebných prevedeniach. Čo sa týka náhrdelníkov, módni dizajnéri a šperkári držia spolu za jeden povraz. Zhodli sa, že tento rok treba ozdobiť leskom a krásou kryštálov osadených v netradičných náhrdelníkoch. Náhrdelníky so Swarovski kryštálmi sú nadčasovými kúskami, ktoré sa hodia ako na svadbu tak aj na pracovné stretnutie.

Rok 2016 bude rokom elegancie štruktúrovaných šperkov. Geometrické tvary, domorodé vzory, exotika, netradičnosť je to, čo by na vašom krku, rukách či ušiach nemalo chýbať.  Zlaté prstene ovplyvnia váš doterajší štýl obliekania. Môžete zvoliť veľké, okázalé strieborné prstene v extravagantných tónoch ako použil módny dom Gucci alebo sa inšpirujte módnym domom Chloé – ich prstene boli jednoduché a vzory siahali do nezabudnuteľného a nadčasového art deca štýlu.

Ručne vyrobený zlatý prsteň s riečnou perlou KlenotyHematit.sk

V náramkoch bude dominovať tvar hrozna či perál. Výbornými alternatívami budú určite samotné perlové náramky, ručne vyrábané náramky s použitím viacerých materiálov.

Náušnice sú dôležitým šperkom. Jedine strieborné náušnice dokážu rozjasniť vašu tvár no zároveň ju zahalia sofistikovaným rúškom krásy a elegancie. V tomto roku by ste mali nosievať najmä zlaté náušnice alebo strieborné náušnice v rôznych geometrických tvaroch a netradičných prevedeniach. Dominovať však budú aj perly či farebné polodrahokamy.

Ručne vyrábané strieborné náušnice so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk

V roku 2016 spájajte prírodné materiály s drahými kovmi. Lesk Swarovski kryštálov z vás spraví divu aj v obyčajný všedný deň na pracovnom stretnutí. Perlové šperky zvýraznia vašu prirodzenú krásu a stanete sa neodolateľnou dámou. Pozornosť by ste mali klásť najmä na zvýraznenie líc a jemné krivky krku.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní