TIPY NA VIANOČNÉ DARČEKY 2015

Aj napriek tomu, že Vianoce sú  náboženským sviatkom viery, lásky, pokoja a porozumenia, niekto niekedy v minulosti zakorenil zvyk darovania darčekov. Tento zvyk je veľmi milý, pretože dávame niečo- teda pekne zabalený darček, niekomu – našej blízkej osobe, nezištne, aby sme videli jeho kútiky pier vytiahnuté až k očiam, z ktorých sa tisnú slzy šťastia. Kúpiť darček, je jednoduché. Vybrať ho, je už väčší oriešok. Často nám pred sviatkami dochádza akási inšpirácia, kreatívne nápady, ktorými by sme mohli potešiť svojich drahých. Ak ste vyčerpali studnicu nápadov, dovoľte, aby sme vám aspoň trošku našimi radami pomohli.

Po čom ženy túžia?

Muži si jednoducho myslia, že ženám kupovať darček pod stromček je naozaj náročné, pretože nevieme čo chceme. Myslieť si to je chyba. My ženy chceme šperky, teda aspoň väčšina z nás. Každá žena miluje lesk zlata či striebra, drahých kameňov a originálnej ručnej práce. Nemali by ste páni zabúdať na to, že šperky sú ozdobou každej ženy. A žena, tá je ozdobou každého správneho muža. A skutočná sila muža je vyjadrená veľkosťou úsmevu jeho ženy.

Preto ak hľadáte dobrý nápad, teda vianočný daček pre ženu  porozmýšľajte nad elegantnými perlami, ktorých prirodzenosť sa snúbi s leskom prvotriedneho kovu. Prsteň, náušnice, prívesok, náramok alebo celý náhrdelník. Perly sú elegantnou a štýlovou záležitosťou, ktorá nestarne. Perlové šperky  sú nadčasové a stále trendy. Jednoduchosť perál je krásna v ich vynikajúcej ladnosti s rôznymi kúskami oblečenia.

A čo tak súprava šperkov? Set šperkov jedného druhu. Sú výborné na rôzne spoločenské podujatia ako plesy, stužkové, bály alebo svadby. Dámy sa vyhnú spoločenskému faux pas, pretože všetko bude tip top dokonale ladiť. Jej radosť bude o to väčšia ak nájde v malej škatuľke viac šperkov ako predpokladala. Viete si predstaviť ten úsmev? Každopádne zlaté súpravy, strieborné súpravy, súpravy so Swarovski kryštálmi alebo polodrahokamami či perlami, sa môžu stať obľúbeným šperkom vašej ženy.

Často sa pod stromček zvyknú darovať aj prstene. Môže ísť o klasický zlatý prsteň z pekného a kvalitného kovu s neodolateľným kameňom. Inokedy sa však stáva, že si žena otvorí škatuľku, muž si kľakne na kolená a požiada ju o ruku. Ak to nie je váš prípad, pokojne tento odsek preskočte. Požiadanie o ruku na Vianoce je veľmi krásne. Všetci sú pekní, milí a všade je cítiť vôňu borovice či jedličky a škorice. Ak sneží, atmosféra je o to silnejšia a romantickejšia. Nájsť dokonalý snubný prsteň je hračka. Ak poznáte vkus vašej milovanej, snubný prsteň stačí prísť k nám a zvyšok nechajte na nás. Snubný prsteň vám v grafickom programe navrhneme podľa vašich predstáv a do 14 dní ho môžete mať vo vrecku.

Čo pre mužov?

Niekedy si ženy často lámu hlavu s darčekom pre otca, manžela, priateľa. Zabudnite na vody po holení a spravte mu radosť krásnymi hodinkami, náramkom na ruku alebo retiazkou. Muži majú radi funkčné darčeky. Jasné vŕtačky, herné konzoly alebo mobily. No šperky ako darček pre muža im dvihnú sebavedomie, hodnotu a zlepšia prvý dojem.

Napríklad také náramkové hodinky. Či je už ten váš biznisman, predavač, alebo účtovník, hodinky z neho spravia dokonalého pána svojho času. Muž s hodinkami vie presne ako si naplánovať svoj deň bez toho, aby minul na zmar čo i len sekundu. Spravia z neho gentlemana a štýlového muža. Ak sa chystá na pracovné stretnutie, pracovný pohovor alebo stretnutie s priateľmi, náramkové hodinky mu pomôžu k výslednému outfitu a vylepšia prvý dojem. V súčasnosti však prevláda stereotyp a predstava horibilných súm za pánske hodinky. Nie je tomu vždy tak. Elegantné a štýlové hodinky v rôznych cenových kategóriách nájdete práve u nás.

Ak sa vám nepozdáva myšlienka hodiniek, skúste strieborný alebo zlatý náramok na ruku. Ak je váš muž elegán a má rád šperky, prekvapte ho ručne robeným šperkom. Máte istotu, že sa mu poteší viac, ako rukaviciam alebo čiapke. K náramku mu môžete doladiť aj pánsku retiazku. Švihácky gentleman jednoducho potrebuje parádne šperky.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní