TAJNÉ SVETY UKRYTÉ V ŠPERKOCH

Určite ste počas svojho života zažili situácie, keď ste mali sto chutí sa na všetko vykašľať a odísť preč. Odísť niekam, no nevedeli ste kam. Žiadna krajina zrazu pre vás nebola vyhovujúca.

Bez ohľadu na to, koľko máte šperkov vo svojej šperkovnici, je vysoko pravdepodobné, že takýto kúsok tam nenájdete. Čo je však najlepšie, takýto kúsok tam môžete mať!

Prstene, ktoré nesú názov „Tajné svety“ vyrába šikovný kanadský šperkár so pseudonymom Secret Wood (pozn. aut. tajné drevo). Aj napriek tomu, že väčšina žien sa desí  drevených prsteňov ( najmä, ak vás priateľ straší dreveným zásnubákom) kanadský šperkár sa  rozhodol vyrábať ich z dreva, živice a včelieho vosku. Prírodné šperky sú naozaj výnimočné. V jeho zbierke nenájdete žiadne dva rovnaké svety. Všetky sú iné, svojské, zaujímavé. Stačí, ak si jeden, ten pravý vysnívaný svet vyberiete. Zabudnite na predražené výlety na poslednú chvíľu. Stačí, ak sa zapozeráte do vnútra dreveného prsteňa a ocitnete sa vo vašej vysnívanej zázračnej krajine, kde je všetko podľa vašich predstáv.

Schovávate vo svojej šperkovnici aj vy zaujímavé netradičné šperky? Budeme veľmi radi, ak sa s nimi odfotíte a pochválite v komentári pod článkom.  Tento príspevok sme našli na bordepanda.com. Ak vás zaujal, inšpiroval alebo potešil pošlite ho ďalej svojim známym aby ste ich mohli potešiť, zaujať či inšpirovať.

zdroj:boredpanda.com 

 

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní