ŠPERKY AKO ZO VČELIEHO PLASTU

Včely a med sú symbolom sladkého usporiadaného života, lásky, harmonickej rodiny, radosti a šťastia. Malý pracovitý hmyz a bohatá zlatistá farba sladkého medu sa stali inšpiráciou pri výrobe týchto šperkov. Samotný šperkár je ostrieľaným dizajnérom a šperkárom, ktorý svoje výtvory prezentuje už dlhší čas. No nikdy sa mu nepodarilo sa presláviť. Zrazu ho však uštipla múza, ktorá mu napomohla vyrobiť tieto netradičné šperky.  

Šperky sú vyrobené ručnou precíznou prácou. Ich motív vychádza z prírody a zo života včiel, ktoré sú pre náš svet nesmierne dôležité. V šperkoch nájdete aj polodrahokamy jantár citrín, ktoré symbolizujú včelí plast či farbu medu. Biele zlato, žlté zlato a striebro vytvárajú šesťuholníky, ktoré sa podobajú na včelí plast. Kde tu tieto šperky obsahujú aj dokonalú podobizeň včielky v životnej veľkosti.

V konečnom dôsledku sú šperky z poldorahokamov vedia byť neustále atraktvnymi  pre akúkoľvek vekovú kategóriu. Prívesky, prstene či brošne symbolizujú, aký dôležitý je pre náš život tento malý no zato usilovný hmyz. Ak ste medojedi alebo váš známy či známa sú včelári, určite by takéto šperky na mieru neodmietli.

Ste fanúšikom takýchto netradičných šperkov?

Tento príspevok sme našli na bordepanda.com. Ak vás zaujal, inšpiroval alebo potešil pošlite ho ďalej svojim známym aby ste ich mohli potešiť, zaujať či inšpirovať.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní