SLOVENSKÁ HEREČKA NOSÍ NAŠE ŠPERKY

Aj napriek tomu, že v skutočnom živote je veľmi milá a vášnivá, svoje súkromie si pred celým Slovenskom poctivo stráži a obraňuje ako v skutočnej súdnej sieni.

  
Avšak, bystrému oku jedného zo slovenských magazínov neušlo, že Petra má nový kúsok medzi svojimi šperkmi. Takýto okázalý darček vraj dostala od anonymného tajomného ctiteľa, ktorý jej v budove dabingu v Bratislave nechal na recepcii škatuľku. Nebol to však obyčajný darček -išlo o škatuľku, v ktorej bol prsteň  a iné šperky. Nič zvláštne na tom nie je, veď fanúšikovia sú pre svoje idoly ochotní spraviť čokoľvek. Zásnubný prsteň, Petru spočiatku veľmi prekvapil. Darček si veľmi cení a váži, preto tento snubný prsteň nosí čo najčastejšie. Avšak nie na prstenníku.

  
Slovenskú herečku tento darček príjemne potešil a sama tvrdí, že tieto šperky v poslednom čase nosí takmer neustále. Aj napriek tomu, že tento snubný prsteň neberie príliš vážne, teda nie ako snubný prsteň, ale ako šperk, ako dar od obdivovateľa či fanúšika. Na otázku to je tento muž, neodpovedala. Len sa záhadne usmiala. Časom k tomuto snubnému prsteňu určite pribudnú aj svadobné obrúčky

  
Tento magazín však vypátral, že darovaný šperk je z dielne Klenotníctva Hematit. Obľúbený zásnubný prsteň známej herečky Petry Pálevičovej tak môžete mať prostredníctvom pár klikov aj vy. A možno máte aj vy záhadného tajného ctiteľa s výborným vkusom na  šperky.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní