ROZHOVOR: AKÉ ŠPERKY NOSÍ EVA CIFROVÁ?

Aj napriek tomu, že vonkajšia krása je dnes postavená na prvé miesto, známa modelka a slovenská kráska je vyznávačkou opačných hodnôt. Harmónia, pokoj, láska a pomoc práve tým, ktorý si o ňu nedokážu sami požiadať.

Mali sme tú časť vyspovedať slovenskú modelku Evku Cifrovú, ktorú sme stretli na otváraní salóna krásy, ktorého sa stala krstnou mamou. Eva si po otvorení, krste a pár pózach pre fotografov vytýčila cestu naším smerom, kde sme vystavovali tie najkrajšie Swarovski šperky. Eva bola milá a neskutočne krásna, sálala z nej pozitívna energia. Obzerali si žiarivé Swarovski šperky a prikladala si ich k ušiam alebo k dekoltu. My sme sa jej nezľakli, rada sa s nami odfotila a odpovedala nám na pár otázok, ktoré venovala naším čitateľom.

   

  • Je práca modelky, tvojou vysnívanou,  resp. premýšľala si už nad tým, čo budeš robiť keď príde čas zavesiť modelingovú kariéru na klinec?

K modelingu som sa dostala náhodne, ale som za to vďačná, pretože mi to prinieslo zaujímavé skúsenosti a priateľstvá. Okrem fotení sa venujem bez peroxidovému bieleniu zubov a priniesla som na Slovensko veľmi známu značku, ktorá patrí medzi najlepšie vo svete v tomto odvetví. Mám však rozpracovaných niekoľko projektov. Momentálne spolupracujem s  jednou značkou obuvi. Navrhnem vlastnú kolekciu topánok, na čo sa veľmi teším. Ak teda nestojím na móle alebo pred fotografom, nenudím sa.

    

-  V čom si vo svojom živote najviac hrdá a prečo?

Najviac na svete som hrdá na svoju rodinu. Vždy sa na ňu môžem spoľahnúť. Koniec koncov podporujú ma a veria mojím rozhodnutiam. Aj napriek tomu, že niektoré sa zdajú byť zlé, stále stoja za mnou. Rodina je presne tým, čo mi dodáva energiu, čo mi ukazuje smer, keď sa neviem pohnúť z miesta.

   

  • Tešia ťa maličkosti?

Samozrejme, že áno. Poteší ma, keď ma priateľ prekvapí kvetmi, len tak, aj keď nemám meniny či narodeniny.  Alebo veľmi milujem, keď ma ráno vytiahne z postele vôňa lahodných raňajok. Dokáže ma potešiť aj voňavá káva do postele.

  • Ak by si si mala vybrať, bol by to domáci, papučkový relax pri knihe s čokoládou alebo   luxusný wellness ?

Mne ku šťastiu veľa netreba. Som rada, ak môžem byť doma so svojimi havkáčmi, ak si môžem oddýchnuť pri dobrej knihe na gauči. Samozrejme, rada si však vyrazím aj za aktívnym odpočinkom niekam na wellness.

  

  • Našou filozofiou je robiť ľudí šťastnejšími, čo  teba robí najviac šťastnou?

Mňa robí šťastnou, láska. Láska k mojej rodine, k môjmu priateľovi či psíkovi. Som šťastná, ak môžem týchto ľudí robiť šťastnými.

  • Takže, objavil sa v tvojom živote už pán Božský?

Konečne áno, a ďakujem za to životu každý deň.

   

  • Keďže sa zaoberáme výrobou šperkov, daroval ti už pán Božský nejaký?

(rozpačitý smiech) zatiaľ ešte nie, ale hádam bude mať dostatok príležitostí na to, aby tak učinil.

   

  • Určite to počúvaš každý deň, no si krásna žena, a krásne ženy si zaslúžia krásne šperky. Čo sa ti páči najviac?

Veľmi sa mi páči zlato a to akékoľvek. Páčia sa mi nové a netradičné dizajny. Mám však veľmi rada aj drahé kamene, ktoré sú vkusne osadené v šperkoch. Nepohrdnem však ani perlám.

   

-  Ako modelka si precestovala určite mnohé krajiny. Máš preto ešte nejaký cestovateľský sen, kam by si sa chcela pozrieť, alebo máš obľúbenú krajinu do ktorej sa pravidelne vraciaš?

Mám niekoľko cestovateľských snov, ktoré by som si v budúcnosti rada splnila. Cestovanie milujem a preto snívam, že raz precestujem Nový Zéland karavanom. Rada by som sa vybrala aj na Bali, pozrieť sa na tú panenskú prírodu. Mojím snom je však navštíviť napríklad Zanzibar a mnoho ďalších miest.

  • Aké posolstvo by si odkázala všetkým ženám?

Súčasným ženám by som odkázala, aby boli odvážne a aby nikdy nerobili nič proti svojej vôli. Ak sa cítia dobre v outfite, ktorého kúsok je každej inej farby, nech nehľadia na ostatných, čo na to povedia. Úprimnosť, odvaha a spokojnosť so sebou samým. Ak vám niečo z toho chýba, makajte a staňte sa lepšou osobou.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní