PULZUJÚCE SRDCE V PRSTENI

Pulzujúce srdce v prsteni

Ak sa zamilujete, máte pocit, že spojenie medzi vami je také mocné, že ho nedokáže nič rozdeliť. A možno dokáže, a možno to bude len obyčajná diaľka či dlhšia pracovná cesta.

Láska cez internet je v súčasnosti na každodennom poriadku. Vďaka rôznymi mobilným aplikáciám či počítačovým programom spolu dokážete komunikovať kedykoľvek. Páry, ktoré „bojujú“ so vzťahom na diaľku, tieto aplikácie radi využívajú, no stále to nie je to pravé orechové. Aj napriek týmto technologickým vymoženostiam existuje stále mnoho prekážok s udržaním vzťahu s obmedzeným fyzickým kontaktom.  Absenciu ľudského tepla bohužiaľ nenahradí žiaden počítač, ktorý sa zohreje len pri práci. Takéto páry potrebujú niečo, čo by rozdeľujúcu diaľku strčilo do vrecka.

Technologická spoločnosť The Touch sa začala orientovať na šperky, konkrétne na prstene. Jasné, šperky a IT veci spolu vôbec nefungujú. No vynález tejto spoločnosti, vás doslova chytí za srdce. Vynález, šperk či záchrana vášho vzťahu sa skrýva v prsteni, ktorý je vyrobený  z chirurgickej ocele  a je doplnený o ružové zlato. Jeho povrch je upravený zafírovou vrstvou tak, aby sa prstene ochránili  pred poškodením.

Romantický darček

Nemusíte hneď kupovať zásnubný prsteň či vyberať svadobné obrúčky. HB prsteň je výnimočný v tom, že so svojou blízkou osobou budete kedykoľvek. Budete cítiť jej tep. Pulzujúci sval, vám vďaka prsteňu napovie o nálade vašej polovičky, o tom či je v strese, či spí, alebo ako silno sa jej rozbúcha srdce, ak spolu začnete telefonovať. Tento prsteň funguje prostredníctvom bluetooth, ktorý je pripojený na mobilnú aplikáciu. Ak máte vo svojom balíčku neobmedzené dáta na internet, srdce svojej polovičky môžete počúvať každý deň- celý deň.

Ak vás článok zaujal, inšpiroval alebo potešil pošlite ho ďalej svojim známym aby ste ich mohli potešiť, zaujať či inšpirovať.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní