LETO, SEZÓNA NÁRAMKOV

Leto, sezóna náramkov

Náramky- šperky, doplnky, ktoré osviežia váš outfit v akomkoľvek ročnom období. Stačí si však vybrať ten správny. Pýtate sa, ktorý  to je? Nebojte sa, hľadanie pravého náramku nie je vôbec také náročné, ako hľadanie toho pravého princa na bielom koni.

Strieborné náramky, náramky s polodrahokamami či Swarovski náramky s jedinečným, žiarivým kryštálom, náramok s perlami či náramok s príveskom alebo kožené náramky. Vyberať si teda skutočne máte z čoho.  Náramky sú šperky, ktoré sú vďačným a príjemným doplnkom každého zápästia. Takémuto kúsku však žiadna žena neodolá.  Stačí si vybrať už len materiál, z ktorého je šperk vyrobený, motív a druh. A že skutočne je z čoho vyberať, ste sa určite mohli presvedčiť aj sami. Poznáte aké módne trendy prevládajú v lete 2016 v náramkoch?

 Ručne vyrábaný strieborný náramok so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk

Nakoľko v obchodoch či e-shopoch môžete vidieť množstvo druhov náramkov, existujú určité „must have“ kúsky (pozn. aut. šperk, ktorý musíte mať), ktorým neviete odolať. A keďže žiaden odev nie je bez šperkov kompletný, a zorientovať sa v módnych trendoch je niekedy náročné,  ponúkame vám prehľad trendových náramkov tohto leta.

Módne trendy sa priebežne menia. Niektoré kúsky ostávajú nezmenené najbližších päť rokov, iné sa zasa striedajú každý rok. V súčasnosti však prevláda trend masívnych, okázalých náramkov. Treba si však dať pozor na módne faux pas. Žena by mala mať na sebe minimálne jeden výrazný kúsok , preto je dôležité vybrať si čo uprednostníte. Ak si zvolíte za najvýraznejší doplnok náramok, mali by ste voliť okrúhle, kovové náramky s výraznými kameňmi. Veľmi vhodné sú preto Swarovski náramky, ktoré využijete na rôznych situáciách. Heslo leta 2016 preto znie čím väčšie a žiarivejšie, tým lepšie. Kombináciou viacerých výrazných kúskov akými sú napríklad náhrdelník v tvare golierika a náramku či náušníc, nevyzerá na každej dáme prívetivo. Preto v konečnom dôsledku je na vás, aké šperky si zvolíte, aké lichotia vašej postave a vašej osobnosti.

Ručne vyrábané strieborné náramky so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk

Ďalším nestarnúcim módnym trendom, ktorý vyzerá dobre vo všedné dni, na večere s priateľom či na káve s priateľkami sú hodinky v kombinácií s náramkom. V tomto prípade sa skôr preferujú náramky, ktorých koráliky majú výrazný farebný akcent. Výborným tipom sú preto náramky s polodrahokamami, ktorých prirodzené zafarbenie je atraktívne na akúkoľvek príležitosť. Obľúbenými kúskami sú najmä náramky, ktorých polodrahokamy majú výrazne farby ako napríklad tyrkys, koral, jaspis mookait a zelený malachit. Takéto farby nenútene osviežia váš jemný letný outfit. Náramky z polodrahokamov sú veľmi vďačnými šperkmi, ktoré sa vám odplatia nie len výborným vzhľadom, ale postarajú sa o vaše fyzické a duševné zdravie.

Ručne vyrábaný strieborný náramok s polodrahokamom Ruženín KlenotyHematit.sk

Veľmi módne a trendové sú jednoduché náramky z kože.  Pravá koža s bižutérnym alebo strieborným zakončením podľa vášho výberu. Ak si zvolíte jemnejší variant takéhoto náramku, ako blogerka Lapkinn, môžete si naň zavesiť váš obľúbený amulet či prívesok.

  

Za veľmi módne sa považuje vrstvenie. Za týmto módnym trendom stoja práve kožené náramky, ktoré však nie sú svojím vzhľadom žiadna nuda. Leto tak prežijete s leskom Swarovski kryštálov. Navrstvené kožené náramky so Swarovski kryštálmi majú niekoľko výhod. Jednou z nich je jeho zapínanie. Niekoľko náramkov má jeden zapínací patent. Nemusíte tak prevliekať množstvo náramkov na ruku, stačí, ak je vaša šperkovnica vybavená takýmto žiarivým skvostom. Vybrať si môžete z niekoľkých farebných prevedení. 

Kožené náramky so Swarovski kryštálmi vrstvený KlenotyHematit.sk

Pri Swarovski náramky však hýbu súčasným štýlom. Módne trendy niekedy nepustia a tak je tomu aj túto letnú sezónu. Náramky Stardust sú vyrobené z jemného materiálu, ktorý je naplnený žiarivými Swarovski kryštálmi. Určite oceníte jeho jednoduché zapínanie prostredníctvom magnetu a ľahkosť, ktorou sa náramok vyznačuje. Swarovski náramok v takomto prevedení je obľúbeným šperkom všetkých žien v rôznych vekových kategóriách, ktoré milujú sofistikovanú rafinovanosť šperkov.

  

Nemali by sme zabúdať na nadčasové náramky, ktoré sú trendy od nepamäti. Toto leto by na vašom zápästí nemali chýbať náramky zo zlata alebo strieborné náramky. Takýto šperk sa hodí k akémukoľvek oblečeniu a navyše žlté zlato či striebro bude na opálenej pokožke vynikať. Masívne náramky so zaujímavým motívom či spracovaním si užijete na každej letnej dovolenke, prechádzkach či stretnutiach. Zaujímavé, jedinečné, prepletané  náramky zo striebra si môžete vybrať z dvoch farebných odtieňov. Tieto strieborné náramky sú nestarnúcim módnym trendom letnej sezóny 2016.

Náramok so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk

Nie každá žena však holduje masívnym a výrazným šperkom. Záleží od osobnosti a možno aj od typu postavy. Dôležité však je, aby ste sa s daným náramkom cítili dobre. Preto za módny nestarnúci trend považujeme perlové náramky. Perly sa odjakživa považovali za symbol vkusu, elegancie, ktorá sa hodí každej žene v akomkoľvek veku. Nosiť šperky z perál, by malo byť pre ženu výsadou. Jemný, nenásilný náramok z riečnych perál, alebo náramok z morských perál môžete nájsť v našej ponuke šperkov. Možno si poviete, že perly sú vhodné len na vážne spoločenské udalosti. Tento stereotyp už našťastie dávno neplatí a svoj obľúbený perlový náramok môžete nosievať kedykoľvek.

Ručne vyrábaný náramok z perál KlenotyHematit.sk  

Vďaka speváčke Madonne sa dostali do popredia „červené šnúrky“ teda tak zvané náramky proti urieknutiu. Ide o veľmi trendovú záležitosť, ktorá sa stále objavuje na rukách mladých, ale aj starších žien Tieto Kabbalah náramky majú význam v starom židovskom učení. Naše staré matky dávali takýto náramok svojím deťom či vnúčatám. Náramok proti urieknutiu slúži ako ochrana pred negatívnymi energiami, ktoré nás deň čo deň obklopujú. Ideálne sú náramky proti urieknutiu, ktoré sú v kombinácií s polodrahokamami. Samotné polodrahokamy majú výborné ochranné vplyvy a negatívnu energiu či myšlienky zaženú, (ako sa zvykne hovoriť) „do kelu“. Účinok takéhoto náramku je teda vďaka polodrahokamom zdvojnásobený.

Ručne vyrábané náramky proti urieknutiu s polodrahokamami KlenotyHemaatit.sk

Leto je vhodným obdobím, byť krásnou, opálenou a sebavedomou. Obliekajte sa ľahko, buďte neodolateľnou a sexi. Módne trendy- nemódne trendy, dôležité je to, v čo sa cítite dobre. Aj takto by ste mali vyberať svoje šperky na leto 2016. Leto má byť o užívaní o nových zážitkoch a s akýmkoľvek náramkom ako doplnkom vášho oblečenia to bude, to už necháme pre istotu na vás.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní