KRÁSA ŽIVÝCH ŠPERKOV

Americká umelkyňa Susan McLeary navrhuje šperky, ktoré nie sú až tak bežnými a obyčajnými. Vyrába šperky, na ktorých sú živé sukulenty. Takéto šperky vyzerajú jedinečne a úchvatne. Kombináciou zlatého kovu a rôznych sukulentov tak vzniká živá kvitnúca záhrada priamo na vašom dekolte, vo vlasoch  či na zápästí.

Čo sú sukulenty?

Sukulenty sú rastlinky, ktoré milujú najmä zaneprázdnený ľudia. Ak nemáte čas starať sa o kvety, zalievať ich, presádzať a podobne, zaobstaráte si nenáročnú rastlinku, ktorá si vo svojej hline hovie. Sukulent je podobný kaktusu, avšak nemá nebezpečné pichliače a jeho stonky a listy sú dužinaté. Práve vďaka nim dokážu bez vody vydržať niekoľko mesiacov až rokov.

Za všetko môže svadba

Susan sa k takémuto remeslu nedostala náhodou. Ako bývala šperkárka vyrábala rôzne šperky svojim priateľom. Všetko sa začalo svadbou, keď ju oslovila priateľka s prosbou, aby jej svadobné šperky ozdobila kvetmi. Susan tvrdí „keď som mala kvety v rukách, okamžite som vedela, že som našla svoje médium“.

Čo poviete na takýto kreatívny nápad? Tento príspevok sme našli na mymodernmet.com. Ak vás zaujal, inšpiroval alebo potešil pošlite ho ďalej svojim známym aby ste ich mohli potešiť, zaujať či inšpirovať.

zdroj:mymodernmet.com

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní