ÉTERICKÉ DOPLNKY INŠPIROVANÉ KRÍDLAMI MOTÝĽOV POCÍTITE NA VLASTNEJ KOŽI

Býčie oko- obohacuje naše myslenie

Človek je bytosť takmer dokonalá. Ak chce, dokáže naozaj čokoľvek. Šperkárka z tureckého Istanbulu je toho živým príkladom.

Nosenie jej éterických výtvorov v podobe motýlích krídel vás privedie do krásneho sna. Pod svojou prácou sa podpisuje ako Jewelera. Pod týmto pseudonymom sa skrýva turecká umelkyňa z Istanbulu, ktorá vytvára  náhrdelníky, náramky, náušnice a čelenky inšpirované ľahkosťou a pominuteľnosťou motýlích krídel.

Každý kúsok látky je precízne zoskupený vo vrstvách, ktoré vytvárajú jemné krídla. Tie sa budú zdanlivo trepotať na vašej pokožke. Šperkárka prenáša živé obrazy hmyzu na priesvitnú látku. Motýlie motívy či motívy nočných môr namaľuje, vystrihne. Popáruje rôzne vrstvy tmavých krídel s farebnými a vytvorí z nich jedinečný šperk alebo motýľa, ktorý sa s radosťou usadí na vašom tele.

Jewelera sa snaží vytvárať vlastné motívy motýľov a farebné kombinácie krídel, ktoré sa hodia na akékoľvek príležitosti.

Ako by sa vám páčilo byť skrášlená takýmito motýlími krídlami? Tento príspevok sme našli na mymodernmet.com. Ak vás zaujal, inšpiroval alebo potešil pošlite ho ďalej svojim známym aby ste ich mohli potešiť, zaujať či inšpirovať.

zdroj:mymodernmet.com 

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní