5 TIPOV NA DARČEK NA DEŇ OTCOV

Jún prináša mnoho dôvodov na oslavu. Koniec školského roka, promócie, a samozrejme aj sviatok všetkých otcov 19.06.2016,  ktorí si zaslúžia naše uznanie. Kým kravaty, ponožky a sady nástrojov patria medzi otrepané darčeky, poďme sa pozrieť na niečo viac štýlové, čo Vášho otca určite viac prekvapí.

Koľko stojí priemerný darček?

Podľa prieskumov  v USA každý priemerný človek minie 113,8 dolárov. Z toho môžme usúdiť, že pre otcov sa v tento sviatok kupujú stredne drahé darčeky.

Tipy na darček

Pre našich slovenských otcov sme si pre Vás pripravili 5 vybraných darčekov, s ktorými urobíte určite obrovskú radosť. 

1. Taška cez rameno a.k.a. buzitaška

Poznáte to...Mobil, peňaženka, kľúče od bytu, kľúče od auta, nôž, vreckovka. Každý muž to má pri sebe skoro vždy. Ak ste našli svojho ocka, ktorý nosí tieto vecí v obyčajnej igelitovej taške, myslím si že nie ste jediný. Nemusím Vám ani hovoriť, že to nie je ideálne pre jeho imidž, a módna polícia by mu v súťaži nedala číslo 10. Vhodným riešením takejto situácie je kúpiť otcovi tašku na rameno, ľudovo nazývanú ako Buzitaška. Všetky veci bude mať zorganizované na jednom mieste, nebude si zabúdať nič doma. Časy igelitových tašiek a preplnených vreciek na nohaviciach, ktoré sa trhajú, sú kúpou ,,buzitašky,, nenávratne preč.

Pánska taška cez rameno

2. Hodinky

Aj keď to možno nepovie nahlas, každého muža fascinuje hodinový mechanizmus. To ako presne dokáže fungovať jemný hodinkový strojček.

Pre mužov boli kedysi hodinky vyjadrením spoločenského postavenia a pre ženy to bol jeden z identifikátorov toho, či je muž dostatočne zapezpečený. Dnes sú hodinky oveľa dostupnejšie, ale kvalita sa v nich spozná na prvý pohľad. A ako je to so ženským pohľadom na vec? Určite aj dnes si mnohé hneď všimnú, že má chlap pekné a luxusné hodinky.

Automatické hodinky

Výhoda automatických hodiniek je, že v nich nie je potrebné meniť batériu, pretože sú poháňané pohybom ruky. Sú trochu drahšie, ale je vo väčšine typov je možné cez zadné veko vidieť na rotor a cely strojček.

Pánske automatické hodinky

Baterkové hodinky

Ich výhodou je, že sú lacnejšie a sú teda viac dostupné. Je tiež potrebná menšia starostlivosť a údržba ako pri automatických hodinkách.

Pánske baterkové hodinky

Pánske hodinky značky PRIM

Pánske vreckové hodinky značky PRIM

3. Darčekový pobyt

Super voľbou je tiež kúpiť výlet pre obidvoch rodičov. V dnešnej uponáhľanej dobe každému dobre padne zaslúžený oddych. Darčekové pobyty sa najviac oplatí nakupovať na zľavovom portáli alebo prostredníctvom najpopulárnejšieho ubytovacieho portálu Booking.com, kde máte zaručené najnižšie ceny.

Ak je Váš otec turista, skúste porozmýšľať nad kúpou pobytu vo Vysokých Tatrách. V tomto období je tam príjemný, oveľa chladnejší vzduch ako v prehriatom veľkomeste. Stačí si iba vybrať vhodnú trasu, a o celodenný výlet je postarané.

4. Fľaša vína

Váš otec nemusí byť ortodoxný vinár, ale dobrá fľaša kvalitného červeného vína mu určite urobí radosť. U nás v Klenoty Hematit chodíme nakupovať vína a aj iné pochutinky do obchodu KubboSelect, kde majú široký výber alkoholu, kvalitných čokolád, cigár a iné gurmánske špeciality.

5. Strieborná retiazka

Posledným tipom na darček, ktorý odporúčame je strieborná retiazka alebo strieborný náramok. Hodí sa na každú príležitosť a pri správne zvolenej hrúbke dodá chlapovi seriózny a elegantný výzor. Ak rozmýšľate nad výberom striebornej retiazky, je vhodné myslieť aj na náramok. Potom si Váš otec bude môcť striedať tieto šperky podľa nálady. Raz si vezme retiazku, inokedy náramok. V prípade ak pôjde na nejakú oslavu, alebo keď sa bude chcieť viac páčiť, zvolí si dokombinovanú súpravu. Pri retiazkach odporúčame vyberať z klasických vzorov ako sú pancier, figaro. Sú dlhodobo obľúbené medzi mužmi všetkých vekových skupín.

Strieborná retiazka vzor Pancier

Ak už kúpite svojmu oteckovi akýkoľvek darček, nezabudnite mu povedať, že ho máte radi. Aj keď sa chlapi hrajú na drsňákov, určite aj im dobre padne milé slovo. Veríme že sme vás inšpirovali, a že svojmu otcovi urobíte veľkú radosť.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní