5 spôsobov ako stráviť deň Sv. Valentína

Nepoznám človeka, ktorý by nechcel poznať lásku. Láska je „vec“ , ktorá v nás vyvoláva zvláštne pocity. Bohužiaľ, motýle v bruchu nie sú klamstvo a kto ich nemal nebol skutočne zaľúbený. Blíži sa však deň sv. Valentína a keďže je tento deň venovaný práve zamilovaným ( je jedno v akom veku) máme pre vás niekoľko tipov ako to nepokašľať respektíve, ako spraviť tento deň príjemným, zaujímavým aj bez trápnych klišé plyšových hračiek a čokoládových praliniek v tvare srdca

1. Vytvorte skryté posolstvo

Ženy milujú ak je niečo zahalené tajomstvom. O to viac budú milovať tento nápad, keď bude vymyslený práve vami. Jeden z romantických nápadov, ktoré môžete využiť aj pri iných situáciách ako je napríklad žiadosť o ruku. Je to síce jeden z náročnejších nápadov ,ak sa ho budete snažiť poňať vo veľkom a napíšete redakcii časopisu aby vydala váš zamilovaný list, každopádne bude stáť za to. Vložte svoje vyznanie do knihy alebo časopisu, ktorý rada číta. Je už na vás, ako to spravíte. Existuje mnoho skrytých správ, jednoduchou formou je vložiť napísané vyznanie práve do knihy na strane kde skončila.

2. Sladké a prekvapujúce odkazy

Môj priateľ a ja si raz za čas nechávame romantické odkazy na rôznych miestach. Naposledy som si našla papierik s odkazom založeným v zaklapnutom notebooku. V práci som túto diabolskú pracovnú mašinu otvorila a tam sa na mňa usmial malý žltý lístok s prianím pekného a úspešného dňa. Neexistuje nič milšie a krajšie ako pocit, keď ten druhý na vás myslí pri akýchkoľvek maličkostiach.  Takýto romantický odkaz od vás môžete nechať kdekoľvek. Na vankúši, v knihách či veciach do práce, alebo v škatuľkách od čaju. Je to veľmi jednoduchý no milý valentínsky nápad, ktorý vždy poteší oboch a vyčarí vám úsmev na celý deň.

3. Nečakaný zážitok

Možno by prekvapil nejaký krátky výlet, o ktorom by netušila/netušil, či večera v nejakej zaujímavej zážitkovej reštaurácií, kde ste nikdy pred tým neboli. Jednoducho niečo zaujímavé a zároveň nové a prekvapujúce, čo budete zdieľať spoločne. Môžete to vnímať ako náročnú úlohu, no ak sa rozhodnete na poslednú chvíľu, skúste nové predstavenie v divadle alebo korčuľovanie na ľade. Niečo čo jej/jemu  prinesie nečakávanú skúsenosť zážitok a úsmev.

4. Dajte jej dar

Valentín môže byť tým dňom, keď sa z muža môže stať naozajstný muž. Jednoducho svoju milovanú bude rozmaznávať a dopraje jej to, čo minulý rok zanedbal. Jasné, poviete si, kúpiť správny darček je náročné a nie to ešte k tomuto dňu vymýšľať sprievodný program. No myslite na romantiku, na lásku, a na ňu. V konečnom dôsledku naozaj zistíte, po čom jej srdce skutočne túži. Častým a výborným darom sa stávajú valentínske šperky. Dar, ktorému sa nie nehovorí za žiadnych okolností. Jedine ak by ste ju požiadali o ruku a v škatuľke by ležal drevený prsteň. Každopádne, šperky na valentína  sú vecou, ktorou jej dokážete povedať aká je krásna. Napríklad prirovnáte jej pohľad k lesku kryštálového náramku, venujete jej napríklad náušnice či prsteň s výstižným venovaním.

Mnohí však vidia v tento deň možnosť romantického a originálneho požiadania o ruku. Je to veľmi milý a odvážny počin za akýchkoľvek okolností. Tu však páni myslite na reprezentatívny snubný prsteň, ktorý ju ohúri.

5. Nesústreďte sa len na Valentín

Posledné a základné pravidlo - nenechajte lásku zovšednieť. To platí ako pre ženy, tak aj pre mužov. Valentín je síce deň zamilovaných, ale ani s týmto sviatkom to netreba preháňať. Každopádne tieto 4 nápady môžete využívať kedykoľvek počas roka, nie len v tento jediný deň v roku. Stanete sa víťazom, či víťazkou ak už len vytvoríte náladu a príjemné romantické prostredie.

 

Berte preto 14.február ako deň, keď ju alebo jeho môžete potešiť o čosi viac, ako inokedy. Ešte malá rada na záver, zabudnite na klišé a skúste svojmu partnerovi/partnerke pripraviť niečo dych vyrážajúce na čo nikdy nezabudne. Ak vás článok zaujal, inšpiroval alebo potešil pošlite ho ďalej svojim známym aby ste ich mohli potešiť, zaujať či inšpirovať.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní