4 UŽITOČNÉ RADY, AKO SI VYBRAŤ SPRÁVNE ŠPERKY NA PLES

Je úplne jedno, aký ples tento rok navštívite. Dôležité je, že sa aspoň jednej takejto zábavy zúčastnite. Prospeje to vašej psychike, budete v spoločnosti, spoznáte nových ľudí a v neposlednom rade sa blysnete krásnou róbou a šperkmi od svojho manžela.

Niekedy je po všetkých tých vianočných a koncoročných prehreškoch problém nájsť správne šaty. Netreba však zúfať, treba vydržať. Či už v diéte, niektoré to voláme aj detoxikácia organizmu, alebo v hľadaní tých správnych šiat. S výberom šiat však prichádzajú rôzne problémy. Ak sme už našli tie ideálne, ostáva nájsť už iba topánky, kabelky, štólu, doplnky a v neposlednom rade, šperky.

Niektoré ženy zabúdajú na šperky a pritom sú jedným z dôležitých prvkov celkového plesového outfitu. Ako to teda nepokašľať a byť okúzľujúcou femme fatale ?

Ručne vyrábaná strieborná súprva šperkov so zirkónmi KlenotyHematit.sk

1. Šaty a šperky sú kamoši

Výber šperkov by ste mali podmieniť výberu šiat. Výber šiat a výber šperkov však úzko súvisí s vašou postavou, tvarom vašej tváre, pier či očí. Šperky majú dodať šmrnc tým častiam tela, ktoré chceme zvýrazniť. To čo nezvládnu šaty, zvládnu šperky.

Ak sú vaše spoločenské šaty jednoduché, jednofarebné, bez náročných vzorov bez výšiviek či kryštálových ozdôb, môžete si dopriať bohaté, okázalé šperky. A platí to aj opačne. Ak sú vaše šaty bohato zdobené, či riasené, sú náročnejšie, svoje krivky a krásy zvýraznite jemnými šperkami.

2. Nie ste vianočný stromček!

Často môžeme vidieť mnoho dám, či mladých slečien, ktoré svoju krásu skôr zabijú množstvom šperkov, než by ju vyzdvihli. Šperky sú čerešničkou na torte, no stále platí staré známe: „menej je niekedy viac“. Spoločenská etiketa však odporúča kombinovať dva maximálne tri druhy šperkov. Nemusíte sa preto stať chodiacim vianočným stromčekom. Ak preferujete náhrdelník a prsteň choďte do toho. Najčastejšie sa však kombinuje náhrdelník a náušnice alebo náhrdelník a náramky. Veľmi vhodné sú na takéto príležitosti aj súpravy šperkov. Doladený náhrdelník s náramkom či náušnicami vám zaručí, že sa vyhnete trápnemu a nepríjemnému spoločenskému faux- pas.

Ručne vyrábaný strieborný náramok so Swarovski kryštálmi KlenotyHematit.sk

3. Ostaňte sama sebou

V róbe treba tancovať, pohybovať sa, a nesmieme zabúdať aj na množstvo jedál, ktoré sa podáva počas celého večera. Šaty či šperky, v oboch sa musíte cítiť pohodlne a mali by vyjadrovať vašu osobnosť. Pozor však pri ich kombinovaní. Ak ste exotická divoká kráska, šaty alebo šperky by mali vyjadrovať vášeň a temperament, ktorý v sebe skrývate.

4. Farebný papagáj na ples nepatrí

Farby sú výborné, no ples je záležitosť veľmi honosná. Či už idete na ples v opere alebo obyčajný dedinský ples, nepreháňajte to s farbami. Pravá dáma je sofistikovaná a tajomná. Nadčasové perlové náhrdelníky či šperky so Swarovski kryštálmi sú v súčasnosti veľmi trendy a vašim šatám dodajú šmrnc a eleganciu.Ladťe ich však veľmi opatrne. 

Ručne vyrobený náhrdelník z pravých morských perál KlenotyHematit.sk

V konečnom dôsledku ste na výber šperkov ostala aj tak sama. Nelámte si však hlavu nad touto hádankou. Pozrite si ponuku našich ručne vyrábaných šperkov, možno to, čo vám cvrnkne do nosa z vás spraví divu večera každého plesu! Ak sa vám článok páčil, podporte ho zdieľaním a pošlite nám fotku vášho výsledného plesového outfitu s našími šperkami, odmena vás neminie.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní