3 VALENTÍNSKE TIPY: KRÁSNE ŠPERKY SO SRDCOM

Vôňu lásky je určite cítiť vo všetkých uliciach. Ide o malé Vianočné sviatky všetkých zamilovaných, len bez medoviny a vábivej vône perníkov. Ženy sa tohto sviatku nevedia dočkať, no páni z neho majú trošku strach. Neviete čím potešiť vašu lásku? Zvoľte nestarnúcu klasiku – šperk so srdcom.

Ak sa spojí krása šperku s populárnym symbolom lásky, vznikne výnimočný šperk s nábojom lásky a jemného sentimentu. Pripravili sme si pre vás tri valentínske tipy šperkov, ktoré zaručene vašu milú potešia.

1. Strieborný prsteň

Strieborné prstene sú veľmi obľúbené. Ich povrch pripomína biele zlato a v kombinácií so žiarivými drahokamami im neodolá žiadna žena. Ich výhodou je určite cena, ktorá váš rozpočet určite nezruinuje. Tento strieborný prsteň je vyrobený z vysokokvalitného striebra 925 a je ozdobený niekoľkými zirkónmi. Centrálny kameň prsteňa má výbrus v tvare srdca. Okolo tohto žiarivého zirkónu sú umiestnené ďalšie kamienky, ktoré vyzdvihujú krásu samotného prsteňa. Takýmto žiarivým, zirkónovým srdcom skutočne poviete všetko, bez akýchkoľvek zbytočných slov.

2. Prívesky

Prívesky nie sú prstene, no ich symbolika má rovnako vážnu hodnotu, ako aj prsteň. Stačí len, ak je tento dar venovaný z čistej lásky a s dobrým úmyslom. Srdce, hrá v týchto daroch hlavnú úlohu, preto ani príveskom by nemal chýbať obľúbený tvar, ktorý nájdete v každom obchodnom výklade. Zlaté prívesky na retiazku či náramok bude vašu milovanú ženušku ozdobovať aj vo všedné dni. Ich jednoduchý tvar by Vás nemal odradiť. Prívesky sú vyrobené z kvalitného 14 karátového žltého, bieleho či trendového ružového zlata. Takto bude obdarovaná osoba prezentovať vašu lásku s pokornou noblesou.

3. Srdcová kráľovná

Dokážte jej, že práve ona je vašou srdcovou kráľovnou, ktorá si získala vaše srdce jemnými dotykmi, ľahkým úsmevom a detskou radosťou, ktorú vo svojich očiach nedokáže ukryť. V takomto prípade je najlepšou voľbou súprava šperkov, ktorá bude ozdobovať jej tvár a krk zároveň. Swarovski kryštály s grandióznym výbrusom, výnimočnou farbou sú osadené do kvalitných strieborných komponentov. Tieto materiály spolu dokonale spolupracujú a je možné strieborné náušnice a strieborný prívesok nosiť oddelene, na každodenné nosenie či výnimočné príležitosti.

Bonus

Mnohí muži však premýšľajú, že deň zaľúbených je výborný na to, aby svoju drahú polovičku požiadali o ruku. Ak ste skutočne rozhodnutí spraviť tento veľký krok, máme pre Vás bonusový tip. Zásnubný prsteň z bieleho zlata, ktorý je zdobený pravými drahokamami. Dokonalá kombinácia farieb a tvarov vytvára zásnubný prsteň, ktorý prinesie slzy šťastia, prekvapenie a láskyplné bozky či objatia. V centrálnej časti zlatého prsteňa sa nachádza bordový drahokam granát s výbrusom v tvare srdca. Tento skvost vyzdvihujú  po oboch stranách číre brilianty. No povedzte, nie je tento prsteň skutočne dokonalý?

Ak sa už rozhodnete prekvapiť svoju polovičku prsteňom, príveskom či sladkou čokoládou je úplne jedno. Dôležité je, aby bol dar venovaný s láskou a od srdca. Okrem toho, majte na zreteli, že dary majú tešiť a prekvapovať a nie zarmucovať. Prajeme Vám pekný deň Svätého Valentína!

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní