NETRADIČNÉ SVADOBNÉ OBRÚČKY

Pri výbere svadobných obrúčok sa najčastejšie odrážame od predstavy, ktorú máme v hlave. Jasné, obrúčky sa majú najmä páčiť a musia dokonale sedieť na prstenníku. Muži sú v tomto skôr tradičnejší, než ženy. My, ktoré sledujeme módne trendy, čo je IN a čo je OUT potrebujeme na výber toho celoživotného prsteňa troška viac času.

Nestarnúca klasika

Spomeňte si na ruky svojho starého otca či starej matky. Jednoduchý zaoblený prsteň zo žltého zlata, ktorý vyjadroval ich nekonečnú lásku, ktorá prežívala v dobrom a v zlom častejšie než v súčasnosti. Veľa im nebolo treba. Jediné, v čom sa líšili od tých susedových bola šírka maximálne hrúbka prteňov. Málokedy sa do nich gravírovalo a drahé kamene si mohli dovoliť tí majetnejší.

Takéto svadobné obrúčky sú populárne aj v súčasnosti. Jednoduchý tvar, maximálne sa mení farba vybraného kovu. Môžete si tak vybrať svadobné obrúčky z bieleho zlata alebo svadobné obrúčky zo žltého zlata či z ružového zlata. Ak vaším obrúčkam chýba šmrnc, spojte tieto dva materiály dokopy a vznikne vám príjemná kombinácia dvoch lesklých kovov, ktoré sa navzájom dopĺňajú. A čo tak kamienky? Muži ich veľmi radi nemajú, no ženy sa rady potešia trblietavo- žiarivou obrúčkou, ktorá im bude pripomínať ich najkrajší deň v živote ženy. Z nestarnúcej klasiky tak viete v jednom okamihu spraviť svoje moderné, jedinečné a unikátne svadobné obrúčky, ktoré budú vystihovať vás a vašu lásku.

Svadobné obrúčky z bieleho zlata so zirkónmi 

Dizajnové kúsky

Technológie sa posúvajú vpred, módne trendy si stále vezmú niečo zo starého a spravia z toho moderný kúsok. Svadobné obrúčky podliehajú aj módnym trendom. Dizajnérske kúsky často uchvátia váš pohľad, omámia vaše zmysly. Často krát si nevesty vyberajú práve charakteristické dizajnové svadobné obrúčky, ktoré sú vybavené najjemnejšími detailmi, ktoré oslnia. Pri výrobe či nosení takýchto prsteňov neexistujú žiadne pravidlá ale množstvo štýlových možností.

Môžete si vybrať tenkú svadobnú obrúčku, ktorá vyzerá ako keby bola prepletaná dvoma stužkami. Prsteň ktorý je prepojený s ďalším prsteňom alebo svadobná obrúčka, ktorá je súčasťou snubného prsteňa. Alebo je to opačne? Každopádne, s takýmto dizajnérskym kúskom budete vyzerať s každým outfitom veľmi štýlovo a jedinečne.

Zlaté svadobné obrúčky zo žltého zlata KlenotyHematit.sk

Čo je však podstatné povedať na záver, akékoľvek svadobné obrúčky si vyberiete, mali by najmä predstavovať vašu nekonečnú lásku. Zlaté obrúčky, obrúčky z bieleho zlata alebo z dreva, dôležité je, aby vás táto obrúčka nikdy neomínala. Aké obrúčky si plánujete  vybrať? Respektíve aké obrúčky preferujete?

Podobné články:

Ako si vybrať svadobné obrúčky

5 tipov ako požiadať o ruku

Ako  si vybrať svadobné obrúčky

5 zaujímavých miest pre vašu svadbu

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní