VÝZNAM POLODRAHOKAMOV: ZÁHNEDA

Záhneda – prírody zaháňač stresu

Záhneda je jedným z najúčinnejšie fungujúcich uzemňovacích kameňov. Ide o ochranný kameň so silným napojením na zemskú čakru. Aj napriek tomu symbolizuje zem a nebo. Verí v zjednotenie protikladov, v symbiózu a harmóniu duchovna a materializmom. Svojmu majiteľovi dodáva starosť o životné prostredie a ekologické riešenia pre lepšiu kvalitu života. Spája tak nositeľa záhnedy so zemou a prírodou.

Jedná o vynikajúci prostriedok proti bolesti. Telo, myseľ a ducha šperky zo záhnedy obdaria vnútorným pokojom a mierom, šťastím a vyrovnanosťou. Záhneda pomáha v pokoji, s chladnou hlavou a vyrovnane prekonávať náročné situácie. Dodáva silu pri rozhodovaní v sporoch či problémoch, ktoré vás sprevádzajú. Stimuluje sústredenosť vytrvalosť, organizačné schopnosti a kreativitu v podnikaní. Zbavuje závislosti od alkoholu a drog, samovražedných sklonov, dlhotrvajúceho stresu, vypätia a záťaže, bolesti a zármutku.

Ručne vyrábaný náramok proti urieknutiu so záhnedou KlenotyHematit.sk

Strieborné náušnice zo záhnedy uzemnia duchovnú energiu a jemne neutralizujúce negatívne vibrácie zaženú geopatogénny stred, pohlcuje elektromagnetický smog a napomáha k vylučovaniu a detoxikácii na všetkých osobnostných úrovniach. Prináša telu pozitívne vibrácie, ktoré vyplnia okolitý priestor kdekoľvek sa ocitnete. Záhneda vás naučí, ako sa rozlúčiť so všetkým, čo u neslúži svojmu účelu. Šperky zo záhnedy ako napríklad strieborný náramok či prsteň zo žltého zlata vám pomôže odpútať sa od reálneho sveta, prekonávať závislosť od vecí a predmetov, ktoré nás odvádzajú zo správnej cesty. Dáva stabilitu tým, ktorí sa snažia a žijú len duchovne. Je to zvláštne, no šperky zo záhnedy vám poskytnú silnú psychickú ochranu pred negatívnymi energiami, elektromagnetizmom, rádioaktivitou a geopatogénnymi zónami.

Záhneda vašej duši prinesie úľavu od strachu a navodzuje stav emocionálneho pokoja. Lieči chronické stavy skľúčenosti a depresie. Potláča rozpoltenosť osobnosti. Uvoľňuje ilúzie, bloky a negativitu na všetkých úrovniach, bloky na duchovnej ceste. Šperky zo záhnedy, ako strieborné prstene, strieborné náušnice alebo náušnice zo žltého zlata vás povzbudia k sebaprijatiu, k radosti zo života, stimuluje spojenie s telom, so schopnosťou prijať ho a porozumieť mu. Napomáha prijímať fyzické telo a jeho sexuálnu povahu. Zvyšuje mužnú silu a prečisťuje základnú čakru, vďaka čomu sa môžu vášeň a túžba prirodzene rozvíjať.

Kryštáľ záhnedy osadený v prívesku potláča nočné mory a objasňuje význam snov. Stačí, ak si ho položíte na to správne miesto – pod vankúš, kde bude účinkovať najlepšie.  Ak sa záhneda dostane do kontaktu s negatívnymi citmi dokáže ich jemne a citlivo rozohnať.Podporuje citlivé, pragmatické myslenie.

Polodrahokam Záhneda likviduje strety protikladov, zvyšuje sústredenosť a potláča komunikačné problémy. Výborne pôsobí pri liečbe spojenou s radioaktivitou alebo chemoterapiou. S pomocou záhnedy možno dosiahnuť odolnosť voči stresu. Kryštáľ rovnako prináša úľavu od bolesti

Ručne vyrábaná súprava zo žltého zlata so záhnedou KlenotyHematit.sk

Liečivé účinky

Mnoho žien si myslí, že šperky sú len na ozdobu. Módne trendy a zastarané stereotypy v nás vychovali takýto názor. Avšak šperky zo záhnedy sú veľmi účinnými liečiteľmi. Záhneda je účinná pri liečení brucha, nôh a bedrových kĺbov. Prináša úľavu od bolesti vrátane bolesti hlavy a prispieva pohlavným orgánom, svalom, nervovým tkanivám a srdcu. Strieborné náramky budú pozitívne pôsobiť pri liečbe väziva, obličkových a infekčných ochorení, rakovinových nádorov v začiatočnom štádiu. Strieborné náušnice alebo prívesok zo žltého zlata so záhnedou budú pozitívne vplývať na celkové liečenie, na imunitný, nervový systém a tráviacu sústavu, ako obličky pankreas, rozmnožovacie orgány, plodnosť, potenciu, asimiláciu živín a vitamínov. Harmonizuje sexuálne energie.  Strieborné prívesky so záhnedou budú potláčať kŕče, posilňovať chrbticu a zvyšovať odolnosť nervovej sústavy. Jedná sa o kameň, ktorý pomáha a reguluje rovnováhu tekutín v tele. Očisťuje telo od šodlivých a odpadových látok.

Nosenie a čistenie

Určite každá žena miluje šperky. Ich nosenie môže výborne osviežiť váš vzhľad. Šperky z polodrahokamov konkrétne šperky zo záhnedy a ich správne umiestnenie môže mať výborné a efektívne účinky pre vaše telo, dušu i myseľ. Strieborné náušnice zo záhnedy vám môžu pomôcť pri bolestiach a migrénach hlavy. Strieborné náušnice so záhnedou sa berú ako najlepšie pohlcovače negatívnej energie, ktorá sa nachádza v našom okolí. Náhrdelníky, strieborné prívesky alebo zlaté prívesky so záhnedou budú v blízkosti vášho srdca. Budú mať teda liečivé účinky na tráviaci a imunitný systém. Strieborné prívesky alebo zlaté prívesky so záhnedou budú mať taktiež vplyv na odbúravanie stresu.  Strieborný náramokstrieborný prsteň alebo prsteň zo žltého zlata so záhnedou budú prijímať pozitívnu energiu , ak ich umiestnite na ľavú ruku. Práve tá sa považuje za prijímateľa energií.

Ručne vyrábaný strieborný prsteň so Záhnedou KlenotyHematit.sk

O kamene, rovnako ako aj o šperk je potrebné sa starať. Všetku negatívnu energiu, ktorá by mohla ublížiť vášmu telu, osobnosti či duši záhneda pohltila a preto je potrebné ju očistiť a znova nabiť ochrannou energiou. Samotná záhneda sa môže čistiť v slanom roztoku vody a morskej soli. Strieborné šperky alebo šperky zo žltého zlata so záhnedou odporúčame čistiť pod tečúcou vlažnou vodou. Šperky , ktoré majú v sebe osadený polodrahokam Záhnedu by ste mali nabíjať veľmi vhodné je nabíjanie pomocou slnečnej energie. Položte záhnedu na biely papier a na vonkajšiu parapetu okna. Ak zájde slnko nezúfajte, záhneda sa nabije ta či tak. Existuje však niekoľko spôsobov ako svoj polodrahokam dobiť. Jednou alternatívou pre šperky zo záhnedy je určite nabíjanie na slnečnom svetle. Druhá alternatíva nabíjanie pozostáva z drúzy alebo geódy ametystu alebo krištáľu. Záhnedu položíte priamo alebo na podložke na drúzu alebo geódu a necháte pôsobiť tri až šesť hodín.

Ak máte akékoľvek skúsenosti s polodrahokamom Záhneda, budeme veľmi radi, ak sa o ne podelíte do komentárov pod článkom.

Mohlo by vás zaujímať

Význam polodrahokamov: Obsidián

Význam polodrahokamov: Granát

Význam polodrahokamov: Fluorit

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní