VÝZNAM POLODRAHOKAMOV: GRANÁT

Granát – povzbudzuje lásku a oddanosť

Medzi jeden zo zaujímavých polodrahokamov neodmysliteľne patrí granát. Ako prvé vám pri slove granát napadne bojová zbraň. No polodrahokam granát bude viesť boj so všetkým, čo vás zožiera. Jeho farba je nesmierne zaujímavá.  Poznáte granátové jablko plné fajnových, šťavnatých jadierok, ktorých šťava nejde odprať zo žiadneho oblečenia, nie to ešte z bieleho trička či nohavíc. Farba šťavnatých jadierok sa najviac približuje farbe samotného polodrahokamu Granát.

Ak si myslíte, že by vám tento polodrahokam či šperky z granátu nemohli pomôcť, skutočne sa mýlite. Dovoľte nám, aby sme vás vyviedli z akéhokoľvek omylu, pretože polodrahokam granát je minerálom zdravia a energie. S polodrahokamom granát stratíte všetky zábrany a prestanete vnímať stereotypy, ktoré v negatívnom svetle vykresľujú najmä médiá a samotná spoločnosť. Okrem toho polodrahokam granát vám pomôže uskutočniť všetky svoje predsavzatia a ciele. Nejde len tak o obyčajný minerál. Granát bude myslieť na vašu fyzickú, psychickú ale aj duchovnú pohodu a rovnováhu.

Ručne vyrábané strieborné náušnice s granátom KlenotyHematit.sk

Polodrahokam Granát podporuje fantáziu, kreativitu a neúnavnosť. Zo všetkých svojich síl vás bude tlačiť k dosiahnutiu toho, čo ste si zaumienili. Dosahovanie cieľov vám zdvihne sebavedomie a dôveru v seba samého. Tieto dve vlastnosti vám výrazne zlepšia a zjednodušia vám život. Šperky z polodrahokamu, napríklad strieborný náramok vám môže dodať chýbajúcu silu a energiu pri únave a celkovej slabostí, či už z práce, choroby, vyčerpania alebo bolestí. Šperky z polodrahokamu granát akými sú napríklad strieborné náušnice z granátu doplnia nie len chýbajúci šarm, ale rozjasnia vašu tvár a najmä doplnia chýbajúcu energiu.

Hovorí sa, že granát dokáže upozorniť svojho nositeľa na blížiace sa nebezpečenstvo.  Práve kvôli tejto vzácnej vlastnosti sa odporúča zobrať si so sebou strieborné náramky či strieborné náušnice na cestovanie. Okrem toho, že do vás bude nalievať už spomínanú energiu, stane sa aj vaším všadeprítomným ochrancom a bodyguardom. Z vášho okolia Granát  ľahko pozametá s negatívnou energiou, ktorá je taktiež veľmi nebezpečná pre udržiavanie rovnováhy a harmónie v tele človeka.

Pri pohľade na červený alebo bordový granát vo vás určite zanechá pocit lásky, nehy a tepla. Granát je preto určite tým správnym polodrahokamom, ktorý vo vás povzbudí chýbajúcu lásku a oddanosť. Granát udržiava v rovnováhe sexuálnu túžbu a napravuje citovú disharmóniu. Najmä červený granát je tým, čo vaše libido potrebuje. Ten podnecuje a kontroluje nárast sexuálnej túžby a energie. Okrem toho pozitívne napomáha aj v partnerskom vzťahu, ktorý podporuje, spája ho a vzbudzuje záujem o partnera.

Ručne vyrábaný náramok zo sekaného granátu KlenotyHematit.sk

   

Liečivé účinky

Granát a šperky z granátu stimulujú a regenerujú celý organizmus, imunitný systém, tráviacu sústavu, hojenie rán, činnosť srdca, pľúc, pečene, sleziny. Podporujú asimiláciu vitamínov a minerálnych látok. Lieči chrbticu, kosti, svaly, zvyšuje celkovú fyzickú odolnosť. Stabilizuje krvný obeh, účinne pomáha pri poruchách krvného obehu, nízkom tlaku, tvorbe červených krviniek, očisťuje a regeneruje cievy. Pozitívne tiež pomáha pri oslabenej činnosti nadobličiek, pri zápaloch močového mechúra, inkontinencii, lieči artritídu, artrózu a zmierňuje bolesti. Polodrahokam Granát je veľmi účinným liečiteľom pri liečení pohlavných orgánov, psychickej impotencie, vyrieši sexuálne zábrany a problémy, posilní vášeň a zmyselnosť.

Umiestnenie a čistenie

Tak ako iné šperky z polodrahokamov, aj šperky z granátu sa odporúča nosiť s dostatočným alebo minimálnym kontaktom s telom. Účinky samotného polodrahokamu sú silnejšie, intenzívnejšie a efektívnejšie. Veľmi vhodné sú preto najmä strieborné náramky z granátu alebo prstene, ktoré by ste mali nosievať na ľavej ruke. Táto ruka je totiž prijímateľom energie z vášho okolia. Rovnako sa odporúča nosievať aj iné šperky. O spojenie so srdcom, s kvalitnejším uzdravovaním neduhov, ktoré trápia vaše telo i dušu sa postarajú strieborné prívesky alebo strieborné náhrdelníky z granátu. Medzi ďalší výnimočný šperk neodmysliteľne patria strieborné náušnice. Tie zaobalia vaše telo do pomyselného obalu, ktorý bude chrániť vašu osobnosť pred negatívnou energiou.

Zásnubný prteň zo žltého zlata s granátom a zirkónom

Čistenie polodrahokamu je rovnako dôležité ako to, keď si ráno umývate zuby, alebo čistíte pleť. Polodrahokam si však nevyžaduje náročnú procedúru, ktorú by ste mali opakovať niekoľko krát denne. Záleží to však od toho, ako často šperky z granátu nosievate. Minimálne raz za mesiac, by ste svoje granáty mali nechať očistiť od nachytanej negatívnej energie. Je to jednoduchšie než sa zdá. Položte šperky z granátu alebo samotný granát do plastového sita a nechajte ho dve až tri minúty pod tečúcou vlažnou vodou. Osušíte ho tak, že vezmete látku, na ktorú ho položíte a necháte ho vyschnúť na vzduchu. S čistením však ide ruka v ruke aj nabíjanie, aby granát aktivoval všetky svoje schopnosti a účinky. Granát nabijete najjednoduchším a najúčinnejším spôsobom. Stačí ho položiť na miesto, kde sa bude môcť celý deň vyhrievať na slniečku.

Ak máte akékoľvek skúsenosti s polodrahokamom Granát, budeme veľmi radi, ak sa o ne podelíte do komentárov pod článkom. 

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní