VÝZNAM POLODRAHOKAMOV FLUORIT

Fluorit

Šperky z fluoritu sú hádam najkrajšie šperky, aké sa môžu vyrábať. Jeho farebná tvárnosť a krása, ktorá sa ukrýva za liečivými účinkami si určite obľúbite. Liečivé polodrahokamy a šperky vytvorili geniálnu kombináciu, ktorá je pre ženu na nezaplatenie.

Najmä ak, najmä ak vás v podobe šperku osvieži, omladí, zlepší náladu, vyčarí úsmev na perách a pokoj v duši. Takýto je fluorit. Polodrahokam s mnohými tvárami. Šperky s polodrahokamom akým je fluorit si však kupovať bez toho, aby ste poznali jeho účinky by bol hriech.

Polodrahokam Fluorit je často označovaný ako minerál geniality. Sám o sebe veľa bodov na IQ teste by zrejme nezískal, no v spolupráci s nositeľom tohto polodrahokamu výborne spolupracuje. Prináša jasnú myseľ, podporuje mozgovú činnosť, urýchľuje myslenie, posilňuje koncentráciu, sústredenie, prijímanie a spracovanie veľkého  množstva informácií. Náramok z fluoritu, ktorý nosíte na svojej ľavej ruke vám pomôže spojiť doposiaľ známe s tým, čomu sa práve učíte. S učením ide ruka v ruke aj podporovanie dlhodobej a krátkodobej pamäti. Usporadúva myšlienky, poupratuje vám  duši a nastolí harmóniu a rovnováhu medzi mysľou a dušou.

Ručne vyrábaná strieborná súprava šperkov s fluoritom KlenotyHematit.sk 

Prívesok  alebo strieborné náušnice vyrobené z fluoritu budú obdarené veľkou ochrannou silou, ktorá vás bude sprevádzať pri každom vašom kroku. Fluorit osadený v drahých kovoch sa tak stáva atraktívnym ochrancom od negatívnej energie, rôznych vírusov a chorôb, ktoré napádajú naše telo deň čo deň. Modrý, zelený či fialový Fluorit zaženie negatívne energie a poruchy každého druhu. Čistí, odstraňuje a reorganizuje v tele všetko, čo nie je v dokonalom súlade. Pomáha rozoznávať, kedy sa v našom vnútri snažia prejaviť cudzie vplyvy, ktoré zároveň dokáže z nášho tela a psychiky odstrániť.  Prečisťuje a stabilizuje auru a účinne funguje proti škodlivým vplyvom počítačov, mobilných smartfónov a zariadení, ktoré produkujú elektromagnetický smog.

Najlepšie fungujúci kryštál

Polodrahokam Fluorit má niekoľko zaujímavých pomenovaní. Môžete ho nájsť pod názvom najlepšie fungujúci kryštál, no často je nazývaný aj kameňom geniality a čistej mysle. Fluorit uzemňuje a vstrebáva energiu, pomáha sústrediť myseľ, ktorú spája s univerzálnym vedomím a videním. Ide tak o polodrahokam, ktorý pozitívne zvláda chaos a stres. Roviny telo, dušu a myseľ uvádza do rovnováhy, harmónie a učí ich pozitívne spolupracovať.  Náramok zo sekaného fluoritu vám tak môže pomôcť zvýšiť sebadôveru, zručnosť, duševnú a telesnú koordináciu a súčasne upokojí prekonávanie duševných problémov. Odstraňuje ilúzie a utkvelé predstavy, odhaľuje pravdu. Šperky z fluoritu vám pomôžu dospieť a stať sa viac otvorenejší svetu. Ide najmä o obmedzený dieľčí pohľad či názor na dané situácie. Fluorit vás privedie k širšiemu, celkovému obrazu skutočnosti.

Ručne vyrobený náramok z fialového fluoritu 

Liečivé účinky

Fluorit, respektíve šperky z fluoritu sú účinným prostriedkom k liečbe akéhokoľvek neduhu, ktorý trápi vaše telo, dušu i myseľ. Hravo si poradí s infekciami, zápalmi a poruchami. Blahodarne pôsobí na zuby, bunky a kosti. Aktívne zasahuje proti vírusom, ktorých sa ľahko zbavíte, ak vypijete elixír z fluoritu.

Hravo dokáže regenerovať pokožku, sliznicu najmä v dýchacích cestách. Prispieva k hojeniu rán a vredov. Účinkuje pri nachladení a zápalom dutín. Zlepšuje fungovanie kĺbov, prináša úľavu od artritídy, reumatizmu a pri bolestiach chrbtice. Veľmi efektívne pomáha aj pri bolestiach spojených s chorobami nervového systému. Výborne účinkuje pri liečení kože, z ktorej aktívne odstraňuje škvrny, vrásky a nedokonalosti.

Zelený Fluorit

Šperky zo zeleného fluoritu sú venované všetkým aktívnym ženám. Zelená prináša do života pokoj a harmóniu. Nadbytok energie, ktorý vám stále ostáva uchová na časy, keď jej budete mať málo. Lieči z citových tráum a lieči infekcie. Zelený fluorit prenáša informácie z podvedomia do mozgu a uvoľňuje potláčanú intuíciu. Pomáha pri žalúdočných problémoch a kŕčoch v tráviacom trakte.

Modrý fluorit

Modré farebné prevedenie fluoritu je skutočným skvostným polodrahokamom. Jeho azúrovo modrá farba vynikne len v spojení drahého kovu akým je zlato či striebro. Šperky z modrého fluoritu zvýšia vašu tvorivosť, usporiadajú vám rozhádzané myšlienky a zlepšia komunikáciu, vďaka zvýšenému sebavedomiu a sebadôvere lesklých šperkov. Modrý fluorit bude dobíjať vašu energiu vždy, keď to budete potrebovať. Účinne bude pôsobiť na vaše telo, najmä na očné, nosné a krčné aproblémy. Podnieti aktivitu v mozgu a duchovné prebudenie.

Ručne vyrobená súprava zlatých šperkov s fluoritom KlenotyHematit.sk

Fialový fluorit

Šperky z fialového fluoritu sú bezpodmienečne zaujímavým kúskom, ktorý oživí váš outfit a vaše črty vyzdvihne do popredia. Okrem toho, podmieni činnosť tretieho oka a bude pozitívne napomáhať k duševnej komunikácií. Fialový fluorit je vhodný najmä na meditácie. Výborne však účinkuje pri liečení kostí a poruchách kostnej drene.

Číry fluorit

Základný fluorit, ktorý si jednoducho pomýlite s krištáľom. Dodáva telu energiu a nastoľuje harmóniu medzi mysľou a dušou. Dodáva telu univerzálnu energiu. Ide o kameň, ktorý behom liečenia chorôb zosilňuje účinky iných krištáľov.

Umiestnenie a čistenie

Pravidelné nosenie šperkov z fluoritu si vyžaduje aj ich pravidelné čistenie. Samotné šperky tak rýchlo čistiť nepotrebujú, stačí, ak sa s nimi nebudete kúpať a pred spaním ich uložíte do svojej šperkovnice. S polodrahokamom je to však náročnejšie. Strieborný prsteň s fluoritom alebo zlaté náušnice s fluoritom počas celého dňa nasávajú do seba negatívnu energiu, ktorá polodrahokam po čase bude oslabovať. Preto je potrebné polodrahokam na 3 až 5 minút ponoriť pod tečúcu vlažnú vodu. Silu fluoritu však dosiahnete jeho nabitím. Kameň je očistený no je potrebné získať respektíve obnoviť jeho energiu. Stačí ako fluorit položíte na parapetnú dosku okna a za svitu mesiaca ho necháte nabíjať celú noc.

Ručne vyrábané strieborné náušnice s fluoritom KlenotyHematit.sk

Ak máte fluorit v kryštálovej forme, je dobré ako ho uložíte niekde medzi vás a zdroj elektromagnetického smogu. Fluorit takéto znečistenie efektívne pohltí. Rovnako však môže fungovať aj šperkynapríklad strieborný prívesok s fluoritom či náramok. Okrem toho, že pohltia elektromagnetický smog, takéto šperky vás ochránia pred negatívnou energiou, ktorá pramení z vášho okolia. Odporúča sa nosievať fluorit na ušných lalokoch v podobe náušníc.

   

Vyberte si svojho osobného strážcu z niekoľkých farebných prevedení, ktoré vás zbaví nie len zlej nálady, ale aj chorôb či trápení, ktoré vám nedajú spávať. Ochráňte sa jedinečnou prirodzenou silou v dokonalom prevedení. Ak máte akékoľvek skúsenosti s polodrahokamom Fluorit, budeme veľmi radi, ak sa o ne podelíte do komentárov pod článkom. 

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní