POLODRAHOKAMY NOVÁ KOLEKCIA!

Pri výrobe sme použili vysokokvalitné polodrahokamy osadené do ródiovaného striebra. V našej ponuke môžete objaviť krásne ručne vyrábané strieborné šperky, pri výrobe ktorých boli použité klasické zlatnícke postupy v kombinácii s rôznymi polodrahokamami. V novej kolekcii nájdete polodrahokamy ako magnezitkoralavanturínjaspistyrkyssodalit, epidot a mnoho ďalších. Okrem toho, že tieto kolekcie patria k limitovanej edícii, majú vďaka polodrahokamom aj liečivé účinky.

Napríklad magnezit je známy tým, že má upokojujúce účinky na ľudské city. Prináša odolnosť voči emociálnemu stresu. Podporuje pozitívny prístup k sebe samému, trpezlivosť a oddanosť a takisto v nás stimuluje nesebeckú, precítenú lásku.  Magnezit obsahuje veľké množstvo magnézia a napomáha jeho ukladaniu v tele. Má detoxikačné účinky, hojí kosti, zubné kazy. Prináša úľavu pri bolestiach hlavy, najmä migrénach.

V minulosti sa pripisovalo koralu mnoho schopností. Keďže pochádza z mora, verilo sa, že v sebe ukrýva silu oceánov. Rovnako si ľudia mysleli, že polodrahokam koral dokáže pritiahnuť na človeka prosperitu a lásku. Pomáha človeku pochopiť samého seba a zmieriť sa s vlastným, vnútorným ja. Jeho pozitívne účinky využijú tiež všetci s poruchami tráviaceho traktu. Pomáha s ochoreniami úst, pažeráka, žalúdka aj čriev.

Ďalším polodrahokamom je avanturín, ktorý je kameňom nebeského kľudu, tíši emócie, rozčúlenie, negatívne myšlienky, stres, strach a napätie. Vnáša do života radosť, nádej, pokoj, odbúrava starosti, posiluje sebadôveru, podporuje kľudný spánok. Avanturín má pozitívny vplyv na srdce, stabilizuje krvný tlak, znižuje hladinu cholesterolu, má protizápalové účinky. Mierni kožné problémy, bolesti hlavy, migrény, posilňuje imunitný systém. Mierni nadmernú chuť k jedlu.

Jaspis je kameňom odvahy a vitality, posilňuje sebadôveru a pevnú vôľu. Jaspis podporuje obehový systém, pomáha liečiť žalúdočné a zažívacie potiaže, poruchy krvotvorby. Detoxikuje organizmus, posilňuje imunitu, pomáha pri chorobách žlčníka, obličiek a pečene.

   

Tyrkys je kameňom, nádhernej modrej farby. Za jeho odtieň môže množstvo medi, ktoré tyrkys obsahuje. Čistí dušu od všetkého, čo jej škodí. Prináša vnútorný pokoj aj v obdobiach obrovského stresu a vypätia.  Znižuje únavu a pomáha predchádzať vyčerpaniu. Tyrkys využijú aj ľudia s problémami v oblasti lásky a romantiky. Podporuje kvalitu vzťahov a priateľstiev. Verí sa, že aj z nepriateľov dokáže spraviť priateľov. Rovnako prebúdza v človeku pocity štedrosti. Tyrkys je taktiež kameňom, o ktorom sa tvrdí, že chráni proti urieknutiu. Tyrkys tlmí i bolesť, čo ocenia všetci s bolesťami chrbta, hrdla, zubov alebo hlavy. 

   

Sodalit sa považuje za kameň, ktorý dokáže zmeniť názor človeka na seba samého. Pomáha nazrieť do vnútra a do hlbín vlastnej duše. Inšpiruje tvorivých ľudí, zlepšuje logické myslenie, zvyšuje inteligenciu. Pozitívne účinky sodalitu sa prejavia tiež na úrovní hormonálneho systému a to najmä pri poruchách štítnej žľazy. V rámci obehového systému dokáže sodalit znížiť krvný tlak.

Na záver spomenieme polodrahokam, ktorý podporuje trpezlivosť – epidot. Vyžaruje radosť a šťastie, pomáha pri znovuobnovení priateľstva a zabudnutých vzťahov. Používa sa na zotavenie po ťažkých chorobách alebo dlhodobom vyčerpaní (aj zo stresu).

To je len niekoľko príkladov, ako môžu polodrahokamy vplývať na Vás a Vaše zdravie. Každý polodrahokam je jedinečný a každý má svoje špecifické vlastnosti a účinky. Nájdite si svoj vysnívaný šperk a očarte svoje okolie jedinečnou kolekciou, ktorá nielen upúta, ale aj priaznivo pôsobí na váš organizmus.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní