15 KREATÍVNYCH ŽIADOSTÍ O RUKU, NA KTORÉ VÁM ZARUČENE NEODPOVIE NIE

Kreativite sa medze nekladú, najmä ako ide o zasnúbenie sa. Nie je to však také jednoduché, ako sa často zdá. Najprv potrebujete dokonalý zásnubný prsteň. Sondovanie jej štýlu a zisťovanie veľkosti jej prstenníka môže byť dokonca celkom vyčerpávajúce, ak to všetko robíte „natajňáša“. Zásnubný prsteň však nie je to jediné, čo k takémuto veľkému činu potrebujete. V súčasnosti sa kladie dôraz na osobitosť a jedinečnosť žiadania. Potrebujete nápad, ako zrealizovať žiadosť o ruku, aby sa jej to páčilo a bolo to čosi iné, ako možno len nudná romantická večera v nóbl luxusnej reštaurácií (kde ju mimochodom viete zobrať kedykoľvek!). Existuje niekoľko spôsobov, ak oto viete spraviť, rafinovane, vtipne, z ničoho nič alebo po geekovsky (divne). 

Lekcia originálnych žiadostí o ruku sa práve začína, pohodlne sa usaďte a zapisujte si všetky myšlienky, ktoré vám v súvislosti s týmito fotografiami napadnú.

1. Požiadanie o ruku zo sekcie " z ničoho nič". Ale dopadlo to skutočne dobre!

2. Vyskladajte si otázku pomocou coly

3. žiadosť o ruku v štýle Star Wars a mocných Jedi-ov

4. Zásnuby v štýle Star wars " come to the Dark side "

5. Skvelou témou na zásnuby môže byť aj obľúbený animovaný film. Tieto sú v štýle animáku "UP"

6. Máte radi spoločenské hry? Monopoly bude skutočne výborným pomocníkom pri žiadaní o ruku. Treba si to však veľmi vhodne pripraviť, aby ste nakoniec nežiadal o ruku svojho kamaráta :)

7. Zásnuby v štýle magickej krabice zo seriálu Doctor Who

8. Niektoré milovníčky Harryho Pottera by sa rozplakali, no skôr od žiaľu, že ste zničil ich obľúbenú knihu. Ale nápad je veľmi pekný a milý!

9. Odvážna žiadosť o ruku v štýle Star trek

10. Miláčik, dnes je mesiac skutočne zvláštny, prídeš sanaň pozrieť prosím?

11. Poprehadzované písmenká na klávesníci

12. Krížovky majú radi všetci

13. Nápad s dáždnikmi

14. RDG snímok hrude

15. Vlastná obrázková kniha s veselým koncom

Tieto zaujímavé žiadosti o ruku sme našli na stránkach boredpanda.com. Ak vás článok zaujal, inšpiroval alebo potešil určite ho pošlite ďalej svojim známym, aby ste ich potešili, zaujali či inšpirovali. 

 

zdroj:boredpanda.com

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní