AKO POŽIADAŤ O RUKU? 4 TIPY AKO NA TO!

Existuje mnoho možností, ako to spraviť. Na lúke medzi rozkvitnutými púpavami, na plese či na ulici. Vy však môžete svoju partnerku požiadať o ruku ako chcete vy sám, stačí si len vybrať jednu zo 4 možností a samozrejme, ten správny zásnubný prsteň.

1. Sladká romantika

Mnohé ženy milujú presladené romantické filmy, v ktorých romantické gestá sršia z každej strany na diváka, či už originalitou alebo presladenosťou. Nedá sa s tým nič robiť, také sme my ženy. Veľké romantické gesto je v takomto prípade tou najlepšou voľbou pre žiadosť o ruku. Možností na realizáciu je mnoho. Môžete sa inšpirovať jej obľúbeným romantickým filmom, pokľaknúť pred ňu za žiariaceho ohňostroja na oblohe či vytvoriť romantický počin, ktorého základ budú tvoriť lupene ruží. Pri výbere takejto žiadosti, by ste si mali uvedomiť jej záľuby, obľúbené miesta či vkus. Zvyšok ostáva na vašich možnostiach a kreativite.

2. Zaručená klasika

Nie všetky ženy sú však milovníčky veľkých romantických gest. Sú medzi najmi aj konzervatívne ženy, ktoré poteší viac klasika ako okázalá romantika. Aj keď sa vám môže zdať, že sú vaše možnosti obmedzené, mýlite sa. Stačí ak vašu nastávajúcu dobre poznáte. Potom dokážete vymyslieť čokoľvek. Hovorí sa však, že láska ide cez žalúdok. Vychytená reštaurácia, chutné jedlo, dobré víno po prípade sladký dezert môžu byť vašou zárukou, ak si kľaknete v tlmenom svetle žiariacich sviečok a vyslovíte tú najočakávanejšiu otázku v živote každej ženy.

PS: neodporúčame nechávať zásnubný prsteň zapiecť v koláči či nechať ho plávať v bublinkovom šampanskom.

3. So svedkami

Veľkolepé, okázalé prekvapenie je určite vhodnou alternatívou pre pánov, ktorí chcú svoju lásku vykričať do celého sveta. Či už tento počin vykonáte v prítomnosti rodiny a blízkych priateľov alebo na koncerte medzi množstvom neznámych ľudí, verte či nie, vaša nastávajúca si nedovolí odpovedať negatívne. Vyberte miesto, ktoré vás oboch spája a poproste rodičov, známych a priateľov či personál, aby vám s prípravou tohto kroku pomohol. Ide však o veľký krok, o tom niet pochýb no ešte o väčší tlak. Výhodou však ostáva, že vaši blízky môžu tento okamih zdokumentovať. Tak vám na túto veľkolepú žiadosť o ruku ostanú nie len spomienky v hlavách, ale aj hmatateľné videá či fotografie. Smelo do toho!

4. Spojte príjemné s užitočným

Ak máte túlavé boty, radi spoločne spoznávate nové zákutia sveta, nemáte čo pokaziť. Mnoho párov sa nie len za zásnubami, ale aj za sobášom hrnie do rôznych exotických krajín, ktoré spájajú príjemné s užitočným. V takomto prípade, si môžete pokľaknúť pod rajským vodopádom, pri zapadajúcom slnku na tej najkrajšej pláži sveta či na preplnenej ulici v Indii na tradičnom trhu. Exotická dovolenka prospeje obom, veď čo môže byť lepšie ako spoznávanie novej krajiny, ktorá sa vám bude už navždy spájať so žiadosťou o ruku?  

Nemusíte sa však pevne držať týchto tipov. Ak máte svoju predstavu dokonalých zásnub, určite sa jej držte. Alebo môžete spojiť niektoré tipy dohromady a vyjde vám z toho niečo skutočne dokonalé. Dúfame však, že vám pomohli aspoň trošku sa zorientovať pri možnostiach, ktorých je skutočne neúrekom. Prajeme veľa šťastia!

fotografie: pinterest.com 

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní