Predstavte si túto situáciu: muž príde domov, deti sa mu hodia okolo krku, z kuchyne sa šíri vôňa, z čoho je zrejmé, že sa tu niečo chystá. Manžel sa svojej polovičky zvedavo opýta, čo to pečie, na čo mu ona odpovie: ,,Tvoj obľúbený koláč na zajtra. Nezabudol si, však?” Napriek tomu, že manžel bez váhania odpovedá, že nezabudol, v hlave sa mu premelie tisíc myšlienok a všetky smerujú k jednému - áno, zabudol. Zabudol na ten pre každú ženu posvätný sviatok - výročie svadby. Moment, kedy pred oltárom navliekol partnerke prsteň na ruku.

Áno, ak by sa ženy trochu zamysleli, nerobilo by im problém spomenúť si na akékoľvek dátumy, ktoré by už muži márne hľadali v útrobách svojej pamäte. Dátumy, aj tie najdôležitejšie, nezvyknú udržať v hlave dlhšie ako ranné správy. Výročie? Narodeniny? Meniny? Maželky, detí alebo nedajbože svokry? Je to horšie, akoby sme od nich žiadali absolvovať maturitu z matematiky po desiatich rokoch nanovo.

Čo robiť v tejto zúfalej situácii? V noci do obchodného centra nezájdete, zajtra vás čaká celý deň v práci, teda veľa času nemáte a jediné, na čo sa v týchto krušných chvíľach môžete spoľahnúť je starý - dobrý google.

Samozrejme, prvé čo vám napadne je: ,,vezmem ju do reštaurácie alebo kina”. Je to síce milé a žiadna žena nepovie ,,nie” no nemyslíte, že je to už tak trošku klišé? Skúste presvedčiť svoju polovičku, že ste si na výbere darčeka dali záležať a nevenovali ste tomu iba päť minút v kvetinárstve. Máme pre vás pár tipov, ako tento pekný deň nijako nepokaziť. Vaša partnerka ostane určite prekvapená a úsmev z tváre jej nevymizne po celý večer. Bude to spoločná oslava vašej lásky, ktorej sa už určite neviete dočkať. :)

Tip č. 1: Wellnes deň

Oslava, hoci aj takáto menšia, je hlavne o tom, aby ste boli šťastní, užívali si jeden druhého a nikam sa neponáhľali. Takéto momenty môžete zažívať niekde, kde sa o vás dokonalo postarajú. Wellness deň je preto vhodným darom, na ktorý počas bežných dní jednoducho nemáte čas. Deti na pol dňa odvezte k starej mame, aby si ich do sýtosti užila, a vy si môžete bezstarostne užívať spoločné chvíle vo vírivke, v saune, či masáži. Na internete nájdete veľké množstvo wellness centier, stačí si vybrať.

Nemáte radi wellness centrá? Je pravdou, že tam môžete natrafiť aj na rodiny s deťmi, čo celkom nezapadá do predstavy poriadnej romantiky. Tú si urobte radšej vo dvojici. Základ tvorí vonný olej a čajové sviečky, ktoré budú horieť pri príjemnej, pomalej hudbe.

Tip. č. 2: Koncert, divadlo

Trošku sa pozastavte a zamyslite, čo by sa vašej partnerke hodilo. Určite by to mohla byť kabelka, topánky, parfum, či nejaký bytový doplnok. Spríjemniť večer jej však môžete aj lístkami na koncert či do divadla. Stačí na internete vyhľadať, aké koncerty sa uskutočnia v najbližšom čase. Určite nájdete výber veľkého množstva a aspoň jeden, ktorý by ulahodil práve jej ušiam. Ak aj náhodou nie, divadlá ponúkajú bohatý program predstavení, z ktorých si určite vyberiete.

Tip. č. 3: Šperk

Najlepšie však podľa nás urobíte, ak stavíte na istotu. Čo tú istotu predstavuje?  Predsa šperk!

Ako všetci vieme, žiadna žena ním nepohrdne a bude určite rada, ak jej tento deň bude pripomínať napríklad strieborný prsteň, ktorý sa bude krásne vynímať na jej ruke. Samozrejme, aj nahé prsty majú tiež niečo do seba, ale prečo ich neozdobiť?

Je dobré si uvedomiť, že prsteň nie je len zhmotnením akejsi značky. Rozhodne neslúži len na ,,označenie” nášho stavu, ale samozrejme, radí sa aj medzi módne doplnky, ktoré, ak vyberiete správne, neuniknú žiadnemu oku a ženy v okolí budú len ticho závidieť. Ak si čo i len trošku svoju polovičku všímate,  viete, čo má rada, aký štýl obliekania preferuje, či je extravagantná alebo nie, určite nič nepokazíte. Na výber máte z veľkého množstva štýlov, tvarov, farieb a veľkostí. Všímajte si detaily, pretože práve na nich je postavený celkový dojem.

Väčšie a extravagantné prstene

Módne časopisy sú čoraz viac preplnené výraznejšími doplnkami, než tými menej výraznými. Na ich stránkach nájdeme veľké, hrubé, či zdobené modely, ktoré určite nik neprehliadne. Krásne šperky, ktoré sme pre vás na ukážku vybrali patria rozmerovo medzi veľké, neprehliadnuteľné a svojím prevedením majú nádych extravagancie. 

Strieborný prsteň Gabika patrí do trendovej koktailovej kolekcie a je príkladom vynikajúceho remeselného spracovania Swarovski kryštálu, ktorý ponúka kombináciu rôznych farieb. Hoci patrí medzi tie väčšie, hodí sa na bežné nosenie.

Strieborný prsteň Grapes, ktorého inšpiráciou pri tvorbe bolo hrozno. Ide o skutočne vkusný šperk, ktorému sa poteší každá žena. Tento je naopak vhodný na príležitostné nosenie, no na plese, v divadle, či na akejkoľvek spoločenskej udalosti určite zaujme.

Strieborný prsteň Gabikina ruža s perlou a Swarovski kryštálom, ktorý pôsobí trošku ako z doby minulej, ale práve kvôli tomu si zasluhuje súčasný záujem. Je dostupný v rôznych farebných prevedeniach.

Strieborný prsteň Geometric 14 empty so Swarovski kryštálom, ktoré predstavuje čisté kryštalické kúzlo a je zároveň nadčasovým kúskom.

Farebné prstene

Čoskoro skončí zima, slnko sa na nás bude usmievať čoraz častejšie, tak prečo nevniesť trošku nálady a pestrosti do všedného dňa aj pomocou prsteňa? Je už len na vás, či sa odvážite prekvapiť partnerku a zároveň jej takto vniesť trošku dúhy do šperkovnice.

Dvojitý strieborný prsteň s malachitom prevedení light green, ktorý bol ručne vyrobený s použitím klasických zlatníckych postupov. Malachit má dokonca regeneračné a hojivé schopnosti a podporuje imunitný systém.

Strieborný prsteň Diamond Heart 15. Tento Krásny šperk v tvare srdca nielen, že nikdy nevyjde z módy ale je aj krásnym symbolom lásky.

Farebné prstene

To, že stránky časopisov sú zavalené výraznými doplnkami však neznamená, že nemôžete vsadiť na jemnosť a jednoduchosť. Ak si nie ste istý, či by si vaša láska na ruku dala farebný či veľký prsteň, vsaďte na jemnosť a tým určite nič nepokazíte.

Jednoduchý strieborný prsteň so zirkónmi

Veríme, že sme vás inšpirovali a nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek z darčekov, sme si istí, že spoločné chvíle budú pre vás tou najväčšou odmenou.

Autor: Veronika

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní