VÝZNAM POLODRAHOKAMOV: SOKOLIE OKO

Sokolie oko- Potláča pesimizmus rozvíja optimizmus

Sokolie oko je súrodencom tigrieho oka, ktoré sa zasa podobá na oko tigra. Ale o tomto polodrahokame inokedy. Sokolie oko sa považuje za minerál ostrého vonkajšieho, ale aj vnútorného zraku. Umožní vám vidieť samého seba bez prikrášlení, s chybami a slabosťami, ktorými vaša osobnosť a charakter oplýva. Polodrahokam sokolie oko a šperky z neho vyrobené vám pomôžu vyriešiť a uvoľňovať vnútorné konflikty, psychické bloky, duševné poruchy a poruchy osobnosti. Šperky zo sokolieho oka akými sú napríklad strieborné náušnice alebo prsteň zo žltého zlata vám prinesie šťastie a hojnosť všetkého, čo vám v momentálnom živote chýba. Polodrahokam sokolie oko bude zosilňovať nadhľad, bystrosť, koncentráciu a porozumenie. So sokolím okom budete otvorený novým možnostiam a príležitostiam, posilňuje meditáciu, duchovné schopnosti a jasnovidectvo.

Ručne vyrábané náušnice zo žltého zlata so sokolím okom KlenotyHematit.sk

Prúžkovaná sokolia forma predstavuje vynikajúci kameň k liečeniu pozemskej energie a k uzemňovaniu. Povzbudí a posilní vaše telo, myseľ aj ducha. Polodrahokam Sokolie oko je mimoriadne účinný, pokiaľ ide o odstraňovanie rôznych obmedzení a negatívnych myšlienkových stereotypov vrátane už prekonávaného spôsobu správania. Sokolie oko vám pomôže vnímať všetky problémy v širšej perspektíve. Potlačí pesimizmus a sklon obviňovať druhých z problémov, ktoré si spôsobíme sami. Tento kameň rovnako dokáže vytiahnuť na povrch doposiaľ uzamknuté city a nevyrovnanosti pochádzajúce zo súčasného či minulého života. Ak sokolie oko položíte na tretie oko vám pomôže uskutočniť púť naspäť, ku zdroju zablokovania, nech sa už nachádzate kdekoľvek.

Šperky zo sokolieho oka, rovnako ako aj samotné sokolie oko pomôže získať tú správnu perspektívu nazerania na problémy a konflikty, akoby sme sa na ňu pozerali očami sokola zvrchu. Sokol je symbolom nekompromisného, tvrdého intuitívneho videnia a múdrosti. Vplyv sokolieho oka a šperky, ktoré majú v sebe osadené tento polodrahokam majú najväčší vplyv na človeka počas pravidelného nosenia alebo meditácie na centrum čela. Sokolie oko sa stane vašim nie len vonkajším zrakom, ale najmä vnútorným zrakom. Pomôže vám nazrieť do duše nie len sebe, ale aj do duše vašich blízkych, čím získate vedomosť o ich útrapách. Šperky zo sokolieho oka ako strieborné prívesky alebo strieborné náramky vás naučia vidieť svet v ostrom, neprikrášlenom svetle. Strieborné náušnice vám napríklad pomôžu aby ste stále neopakovali rovnaké chyby.

Ručne vyrábaný náramok zo sekaného sokolieho oka KlenotyHematit.sk

Sokolie oko je mimoriadne účinné, najmä čo sa týka odstraňovania rôznych obmedzení a negatívnych myšlienkových pochodov. Potláča pesimizmus a vynáša na povrch psychosomatické príčiny skrývajúce sa za bolesťou a tuhnutím chrbta alebo krčnej chrbtice.

Liečivé účinky sokolieho oka

Ako sme už spomínali, sokolie oko je polodrahokam, ktorý vás naučí nazerať sa na svet tým správnym spôsobom. Práve preto je veľmi vhodný na liečenie očí, pričom posilní váš ostrý zrak, unaveným očiam dodá vitalitu. Posilní taktiež váš imunitný a nervový systém. Šperky zo sokolieho oka zmiernia silné bolesti hlavy, migrény a utíši astmu a problémy s dýchacími cestami. Sokolie oko pôsobí liečivo najmä na krvný obeh, na všetky zmyslové orgány. Vyrovnáva hormonálny systém a produkciu žliaz. Pomáha pri ochorení pľúc a podporí vašu flexibilitu a toleranciu. Sokolie oko stabilizuje pocit sebadôvery a vlastnej identity. Strieborné náušnice zo sokolieho oka alebo iné šperky zo sokolieho oka budú brzdiť tok energie vo vašom tele, čím budú pomáhať pri hormonálnych poruchách, nervozite a triaške.

Umiestnenie a čistenie polodrahokamu sokolie oko

Sokolie oko a samotné šperky z tohto polodrahokamu vám výrazne pomôžu pri rôznych stresových či nepríjemných situáciách, do ktorých môžete kedykoľvek padnúť. Rôzne druhy šperkov, či už ide o strieborné náramky, alebo šperky zo žltého zlata v podobe prívesku alebo prsteňa. Strieborné náušnice vytvoria okolo vás ochranný no účinný obal. Je dôležité, aby polodrahokam Sokolie oko bolo v neustálom kontakte s vašim telom prinajlepšom s kožou. Jeho pravidelné nosenie či prikladanie na bolestivé miesto vám pomôže odstrániť všetky neduhy, ktoré vás v súčasnosti trápia.

Ručne vyrábaný strieborný prívesok so sokolím okom KlenotyHematit.sk

Čistenie a následné dobíjanie je pri polodrahokamoch veľmi dôležitým prvkom, ktorý by ste nemali v žiadnom prípade zanedbať. Polodrahokamy a šperky z polodrahokamov sa odporúča čistiť minimálne raz do mesiaca. Najčastejšie sa polodrahokamy očisťujú pod tečúcou vodou. Sokolie oko nie je žiadnou výnimkou. Položte vaše šperky alebo samotný polodrahokam do plastového sita a nechajte ho pod vlažnou tečúcou vodou aspoň dve minúty. Vysušíte ho a nabijete pri slnečnom svetle počas dňa. Stačí, ak šperky alebo sokolie oko položíte na biely papier z vonkajšie strany okna. Máte dve možnosti, buď ho necháte nabíjať na priamom slnečnom svetle alebo ho položíte na tienisté miesto. Každopádne, na tomto mieste by ste ho mali nechať minimálne 5 až 6 hodín. Sokolie oko sa nabije tou správnou energiou, ktorá vám bude neustále pomáhať.

Ak máte akékoľvek skúsenosti s polodrahokamom Sokolie oko, budeme radi, ak sa s nimi podelíte do komentu pod článkom alebo na našej facebook fanpage Klenoty Hematit. Ak vás článok zaujal, inšpiroval alebo potešil pošlite ho ďalej svojim známym aby ste ich mohli potešiť, zaujať či inšpirovať.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní