VÝZNAM POLODRAHOKAMOV RUŽENÍN

Hľadáte prírodný kameň ktorý by Vám pomohol s láskou ? Potrebujete pomôcť pri srdcových problémoch? Skúsili ste už využiť silu Ruženínu?

Kameň lásky a vernosti

Ruženín je kameňom lásky, ktorý bol prisudzovaný v minulosti bohom lásky Amorovi a Erótovi. Tento polodrahokam sa využíval už od veľmi dávnych dôb. Je veľmi obľúbeným najmä vďaka svojej krásnej ružovej farbe, ktorá je pre neho typická. Šperky z ruženínu sú symbolom večnej lásky, nekonečného mieru a jeden z najdôležitejších kameňov pre srdce a srdcovú čakru.

Kameň lásky, mileneckej lásky, súcitu, láskavosti, porozumenia, priateľstva, dobra, trpezlivosti, nežnosti, empatie, miernosti. Ruženín otvára srdce na všetky smery, vnáša do neho vnútorne hojenie a lásku k sebe samému. Vo vzťahoch dokáže posilniť partnerskú vernosť, a nezadaným pomáha nájsť šťastie v láske. Jeho ukľudňujúci účinok vynikajúco poslúži vo chvíľach, keď trpíte traumami alebo krízami.

Teda ak chcete k sebe prilákať lásku, nemusíte už hľadať nič viac než ruženín. V existujúcich vzťahoch ruženín, dokáže vrátiť späť stratenú dôveru a harmóniu, a dáva podnety k prejavom úprimnej a nezištnej lásky. Milostné vibrácie ruženínu odstránia zlé energie z Vášho okolia a zároveň ochráni pred vnútornými zlými energiami ako špina, závisť, nenávisť, či hrubosť.

Ak je ruženín osadený do strieborného šperku pomáha prijať tie zmeny, ktoré sú ozaj nevyhnutné. Napríklad je vynikajúci pri prekonávaní krízy stredného veku. Hovorí sa, že ak ho nosíte pri sebe ľudia k Vám budú milší, príjemnejší, prívetivejší a zvyšujete nádej na kladné prijatie. Charakterizovať by sme ho mohli tiež ako , vynikajúci liečiteľ citov. Dokáže nájsť city, ktoré boli neopätované, a následne pretvorí bolesti a nefunkčné emocionálne stavy.

Zahojí bolesť a smútok. „Ľúb a budeš ľúbený!“ Ak patríte k ľudom, ktorí lásku hľadajú, určite siahnite po ruženíne. Tým, ktorí zatiaľ nedokázali prijať lásku do svojho srdca, ruženín srdce otvorí. Tento kameň Vám ukáže ako milovať v prvom rade seba samého, a tak ostatných okolo Vás, pretože lásku iného človeka nemôžete prijať, kým nemáte radi seba samého.Dôležité je prv poznať vlastnú cenu.

Faktom je, že ruženín zlepšuje medziľudské vzťahy a komunikáciu, eliminuje a blokuje konflikty, či už ide o konflikty interpersonálne alebo intrapersonálne. Takže ak si to zosumarizujeme, Ruženín k nám privoláva lásku a priťahuje láskavých ľudí! Prehlbuje fantáziu a vnímavosť voči všetkému krásnemu, čo sme doteraz len nemo obchádzali.

Liečebné účinky

Ruženín má taktiež mnoho liečebných účinkov. Jeho ružová energia podporuje krvné cievy okolo srdca. Pomáha prečistiť všetky orgány v tele. Posilňuje tiež vitalitu pohlavných orgánov a taktiež zvyšuje plodnosť. Ochraňuje tehotné ženy pri tehotenstve a pôrode. Používa sa pri zomieraní ako kameň prechodu a často sa používa pri práci so snami a rozpamätávaní sa na sny.

Ľadviny a nadobličky po ochoreniach dokáže podporiť a napomáha tiež pri anorexii, lebo podporuje sebalásku a sebaakceptáciu. Dievčatá a ženy ruženín veľmi obľubujú ako prírodného liečiteľa, aj kvôli jeho účinku zmierňovania vrások a potláčania príznakov starnutia.

K ďalším liečebným účinkom ruženínu tiež patrí pomoc pri bolestiach hlavy, najmä migrénového typu , potláčanie depresií, problémy s hrdlom a bolesťou uší. Pomáha z tela uvoľňovať nadbytočné tekutiny a nečistoty. Pomáha pri úpale a zmenšuje výskyt pľuzgierov na spálených miestach.

Keď sa položí na detskú žľazu, dokáže pomôcť s problémami, ktoré sídlia v pľúcach, či hrudníku. Pomáha tiež pri Parkinsonovej a Alzheimerovej chorobe a pri stareckej demencii.

Ruženín a spánok

Ekologický technici prišli na zistenie, že vibrácie ruženínu, taktiež aj ametystu znižujú silu elektromagnetického poľa mobilných telefónov až o 85 % ! Z hľadiska Feng shui sa pre dobrý spánok, pre emocionálnu, mentálnu a astrálnu harmonizáciu ruženín odporúčame umiestniť v spálni pri posteli.

Pôsobí aj pri posilnení partnerskej nehy a lásky. V prípadne ho umiestnite v miestnosti kde sa najviac zdržujete so svojím partnerom. Náušničky, prívesky, ale aj ostatné šperky z ruženínu odporúčame na denné nosenie. Najlepšie je ho nosiť blízko pri srdci. V šperkárstve má neuveriteľný úspech, hlavne u žien, či už vďaka svojej krásnej farbe, alebo svojim fantastickým vlastnostiam.

Dnešná doba je veľmi uponáhľaná, len málo ľudí sa dokáže na chvíľku zastaviť. Všade navôkol vládne stres a honba za niečím, často krát nevieme sami za čím. Ruženín spomaľuje uponáhľaných a prenáhlených ľudí. Dáva nám čas vydýchnuť si a rozhodovať s jasnou hlavou a čistou mysľou.

Čistenie a nabíjanie

Ruženín čistíme tak, že ho prv opláchneme prúdom vlažnej vody, a následne ho necháme nabíjať na mesačnom svite. Odporúčame ho čistiť po každom použití. Nemá rád dlhý pobyt na slniečku, aj preto svoju energiu načerpáva najmä v noci. Akým znamenia sa ruženín astrologicky priraďuje? Sú to znamenia zverokruhu ako Býk a Váhy.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní