POLODRAHOKAMY A ZNAMENIA ZVEROKRUHU - KOZOROŽEC

Ónyx

Polodrahokam ónyx je kameňom intuície. Považuje sa za veľmi silný magický kameň. Posilňuje intuíciu, uľahčuje prístup do nášho podvedomia, pohlcuje negatívnu energiu. Ochraňuje pred ťažkými chorobami a nešťastím. Vraví sa,  že šperky z ónyx prinášajú lásku a liečia zlomené srdcia. Zmierňuje bolesti srdca a upokojuje nervovú sústavu. Čistenie: pod tečúcou vlažnou vodou, nabíjame na mesačnom svetle.

Záhneda

Liečivá záhneda je kameňom harmónie. Výborný kameň proti depresiám, zaháňa strach a odstraňuje negatívne myšlienky. Očisťuje myseľ pri meditácii, harmonizuje prvú čakru. Záhneda je uzemňujúci kameň. Posilňuje koncentráciu, pohlcuje elektrosmog, potláča nočné mory a pomáha pri problémoch v komunikácii. Ako liečivý kameň je nápomocný pri infekčných a onkologických ochoreniach. Šperky zo záhnedy harmonizujú množstvo tekutín a minerálov v tele. Pomáha lepšie znášať chemoterapiu. Čistenie: dáme do misky s vlažnou vodou, alebo do roztoku morskej soli a necháme čistiť celú noc; nabíjame na nepriamom slnku.

Granát

Zaujímavý polodrahokam granát je kameň ochrany, lásky, ohňa a vášne. Dodáva životodarnú energiu a túžbu poznávať všetko nové. Podporuje trvalé vzťahy, napráva citovú nerovnováhu a prináša hlbokú lásku.  Granát otvára vyššiu myseľ, podporuje a zvyšuje intuíciu. Prináša tiež šťastie v obchodných záležitostiach. Ako liečivý kameň podporuje metabolizmus, pozitívne vplýva na zrak, srdce aj pľúca, pomáha pri problémoch s chrbticou.  Hojí zápalové kožné ochorenia, regeneruje DNA a pomáha vstrebávať minerály a vitamíny. Šperky z granátu prinášajú šťastie najmä v obchodných záležitostiach. Čistenie: pod tečúcou vodou, nabíjame na slnku.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní