POLODRAHOKAMY A ZNAMENIA ZVEROKRUHU - BÝK

Karneol

Karneol je kameň tvorivosti a vitality. Pomáha nám zamerať sa na prítomnosť, s radosťou plniť povinnosti, dodáva schopnosť sústrediť sa. Má uzemňujúce schopnosti a preto je veľmi vhodný pre ľudí roztržitých a takých, ktorý nevedia, akým smerom sa majú v živote uberať. Prebúdza tvorivosť. V liečení sa používa k čisteniu krvi, pomáha pri poruchách krvného obehu, je vhodný aj na zlepšenie funkcií zažívacích orgánov. Čistenie: pod tečúcou vodou, nabíjame na slnečnom svetle.

Korál

Korál je kameň ochrany. Používa sa ako talizman proti zlým duchom, strachu, nočným morám, či depresiám. Zlepšuje intuíciu, pomáha pri učení, upokojuje emócie a prináša kľud. Priťahuje do života lásku, hlavne červený korál, ktorý sa nazýva „kameň vášne“. Pomáha optimisticky vidieť svet a tešiť sa z neho. Korál posilňuje pohybový systém človeka a to najmä kosti. Účinný je aj pri regenerácii tkanív a preto skracuje hojenie rán. Pomáha s ochoreniami úst, pažeráka, žalúdka aj čriev. Čistenie: čistiť pravidelné v slanej vode, nabíjať na mesačnom svetle, alebo uložiť na čistý kryštál.

Rodonit

Rodonit je kameň sebavedomia. Je to mimoriadne upokojujúci emocionálny kameň, ktorý odstraňuje traumy a lieči zlomené srdcia. Zbavuje úzkosti a zvyšuje sebadôveru. Rodonit pomáha tiež zvládať chaos a prináša pokoj do všetkých extrémnych situácií, ktoré človeka stretnú. Je vhodný pre všetkých, ktorý často zažívajú stres. Lieči srdce, pľúca, hrdlo a zmierňuje prejavy astmy. Posilňuje nervový systém, zmierňuje nočné mory a pomáha pri hojení rán. Využiť ho môžu aj ľudia s poruchami hormonálnej rovnováhy a to najmä pri ochoreniach štítnej žľazy a hypofýzy. Čistenie: pod prúdom mierne teplej vody, nabíjame na slnku min. 12 hod.

Ruženín

Ruženín je najsilnejším kameňom lásky, ktorý bol prisudzovaný bohovi lásky Amorovi. Vo vzťahoch posilňuje vernosť, osamelým pomáha nájsť šťastie v láske. Prehlbuje vnímavosť všetkému krásnemu, lieči emocionálne rany a zranené city. Upokojuje myseľ, podporuje ochotu pomáhať, urovnáva hádky a harmonizuje všetky vzťahy. Ochraňuje nás pred negatívnou energiou, vibrácie ruženínu môžu znížiť silu elektromagnetického poľa mobilných telefónov. Ružová energia podporuje krvné cievy, pomáha čistiť orgány tela. Zvyšuje plodnosť u žien a pomáha chrániť dieťa počas tehotenstva pred predčasným narodením. Bojuje s depresiou a nespavosťou a tým zlepšuje psychickú pohodou človeka, ktorý ho nosí. Čistenie: pod tečúcou vlažnou vodou, nabíjame na mesačnom svetle.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu želaní